Snö

28jansno-copy.jpg

Dagens tema är ju liksom givet. Det snöar. Mycket. Och jag tycker att vi har den finaste vintern på länge. Vi har haft så många gråblaskiga vintrar, så det är en ren ynnest att uppleva vitt, kallt och vackert. Just nu är jag tillfreds i tanken att allt har sin tid. För våren kommer ju. Lite senare.

28jansno1.jpg

Mannen sköter snöskottningen. Fortfarande med ganska stor entusiasm. Det är en första gång för allt när man inte har bott i hus innan. Denna vintern är första vintern med mycket snö och skottning. Det kan möjligen låta på annat sätt om ett antal år :).

28jansno2-copy.jpg

Nyckeln sitter i altandörren i fin nyckelring från Åre Snöflinga. Det dröjer innan den dörren står öppen, men för nu. Vacker snö.

7 comments

  1. Eller hur?! Länge leve snö och kyla! Men inatt drömde jag om töväder och gräsmattor. Massor med gräsmattor… så jag antar att mitt undermedvetna längtar efter våren, Ha, ha, ha!… attans snygg sidenklänning i posten nedan… beställde både en svart och en grön:-O

  2. Fröet: Åh ja! Tänk det där slaskiga gråa med leriga kläder. Hu…. Nu är det ljust och fint ute. Allt blir lite trevligare med snö tycker jag – sedan är det ju inte jag som skottar bort den då 😉 Nej, lite klassisk gammal carpe diem just nu!Anna: Alla årstider har sin charm kan jag tycka och just nu njuter jag av denna vackra vinter. Men visst – vår – har ju sin charm det med 🙂 Ja, visst är de ett fynd klänningarna. Några är på väg till mig med!Sandra: Tack snälla du. Min vardagsutmaning gör att jag knäpper massor just nu.

  3. Ja, är vintern så här vacker så har jag inget emot den! Och alla som ylar om att de vill ha vår NUUU, jag undrar verkligen om de inte skulle bli ganska betänksamma om det började titta fram tussilago i januari…

  4. Även här ses snöskottningen än så länge inte som en mödosam syssla utan snarare som ett exotiskt inslag. Vi får väl se hur det är om en månad om vädret håller i sig. Väldigt vintervackra bilder har du i alla fall tagit! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.