8 comments

  1. Den är JÄTTEFIN. Mycket bra pris just nu. Jag valde dock “den andra” HM-klänningen till nyårsfesten 🙂

  2. Och jag som köpte den i förra veckan för 199:-! Men jag är nöjd ändå, det blev ju i alla fall 50% rabatt. 🙂

  3. den köpte jag på rekommendation av dig innan jul : ) det kostade uppenbarligen 250 pix att ha den till jul och nyårsfestligheter men det kunde det ju vara värt. Den är mkt fin på.

  4. Karin: Tjusig även den! Denna sidenklänning fungerar ju året runt med olika tillbehör. Ett fynd som sagt.Cecilia: Ett riktig kap det med :)Ylva: Precis så skall man tänka. Det är bättre att använda något under tiden och betala lite extra för det i så fall. Sedan är det praktiskt att kunna fynda basgrejer som fungerar alla säsonger. Kul att höra att Du är nöjd med din!Kristina: Visst gör den!

  5. Dina fyndtips är verkligen toppen!Jag fick hem ett paket igår med hemmadressen, eller ja jackan (byxorna kommer nästa vecka) – den var perfekt. Behovet finns sannerligen, jag bor i mina myskläder hemma och nu kanske jag lyckas slänga lite gamla varianter med hål och målarfläckar på… :-)Och när jag ändå skulle till att beställa nytt till dottern igår så fick en klänning åka med. Om den passar, så är den verkligen ett toppenfynd som en bra festbas i garderoben!Tack för alla tips!

  6. Jag har den svarta modellen & är så nöjd! Den passar till allt, över smala jeans, tights, tunna strumpbyxor & den blir så lätt piff med rätt detaljer. Me lika alot!

Leave a Reply

Your email address will not be published.