Tävling: Wilma & friends

mademoiselletavling-copy.jpg

Wilma & friends, webbutiken med det miljövänliga sortimentet, firar tvåårskalas med 20 % på sortimentet under februari. De personligt utvalda produkterna är alla symbolmärkta med kriterier som återvunnet, miljövänligt, ekologiskt, rättvis handel, producerat i Sverige samt närproducerat. Jag är glad att presentera en tävling i samarbete med Wilma & friends. Du har möjligheten att vinna en av mina personliga favoriter – Lisa Bengtssons Mademoiselle – i form av två vackra askar (värde 445 kr). Allt Du behöver göra för att ha chans att vinna är att svara på följande fråga. Vad för produkt hos Wilma & friends kan Du använda för att göra eget mineralvatten? Skicka in ditt svar till weronica@enmammasdag.com . Märk mejlet med Wilma. Tävlingen pågår till och med söndag 7 februari. Lycka till!

7 comments

  1. Vill bara meddela att det tack och lov fungerar igen nu, webbhotellet hade allvarliga problem i ca en timme som gjorde att både mail och webbsidor hos dem låg nere. Skam den som ger sig..belönas till slut :)Och, lycka till i tävlingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.