31 januari

31janistapp.jpg

Vilken fantastiskt fin vinterhelg vi har! Ni i norr skrattar väl åt oss neråt i landet, men -25 grader tillhör faktiskt inte vanligheterna här :). Jag har gått två långa promenader i helgen, påpälsad och glad i sinnet. Det är aldrig så skönt att komma in som när man har mött kylan.

31jantulpaner-copy.jpg

Och aldrig smakar väl en klassisk gryta så bra som i denna krispiga vinter. Det blev inte den där fiskgrytan från fredagssvepet, men väl en favorit – Boeuf Bourgignon. Den är alltid fantastisk god!

Jag har haft glädjen att ta emot fina awards av Dagliga smulor, Blondetty och Miss Miss Chief. Tack snälla! Och i dagens SVD fick jag hjälp av den geniale Berglin att leverera saker om mig själv – med glimten i ögat då ;). Discotakt är jag väl skyldig till iofs, men det var ganska många långa år sedan nu :).

sharesomeblogloving-copy.jpg

Jag skickar inte vidare awarden till några speciella bloggar. Förhoppningsvis får ni som jag läser och tycker om tillbaka i form av kommentarer. Men jag kan bli bättre på det. Så en uppmaning till oss alla. Skriv några rader på bloggar du gillar. Share some blogloving.

14 comments

  1. Det är ju ingen ordning på vintrarna nuförtiden. 🙂 Jag vill ha massor med snö, men helst inte ha kallare än -15. Trots att jag är norrlänning. 🙂 Vackra bilder! Blev påmind om att jag måste köpa tulpaner. Det piggar upp i förkylningsträsket. Gillar seriebilden. Jag finns på facebook och har (förstås) varit på krogen med ett tjejgäng, men det andra har jag inte provat på. 🙂 Ha en fortsatt fin dag!

  2. Share some bloglovin’ ja, det kan du si.jeg vil takke deg og Helena for all den fine inspirasjonen dere sprer ut hver dag jeg :)TakkHilsen Mette

  3. Weronica din blogg toppar min inspirationslista just nu. Har sagt det förr men det tål att sägas igen, dina bilder är helt lovely!

  4. Härliga bilder! Och eftersom jag verkligen gillar din blogg så är det väl på sin plats att jag lämnar en kommentar. Detta är dock något som jag är riktigt dålig på för tillfället, men som jag vet att man uppskattar otroligt mycket när man är innehavare av en blogg. Trevlig vecka!

  5. Jag har visserligen varit på krogen med tjejgänget mängder av gånger (men det var väl typ 13 år sedan nu…;-)) och jag har provat spikmatta, men annars så… 🙂 Jag gillade den serierutan! Jag är också nöjd med snö och kylan som har varit i januari! Ha det bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.