Ny kategori: Må bra

traning-copy.jpg

Tillbaka i ruset efter en sådan där powerwalk där man har flyt. Man ligger på toppen av världen, andas fort och fötterna bara rör sig snabbt, snabbt, snabbt framåt i snön. Det är långtifrån alltid så, men när det väl händer får man en enorm kick. Med det i färskt minne skriver jag i en ny kategori för att peppa mig själv – och kanske några av er – Må bra. Jag är nog i en klassisk fas just nu. För ungefär en månad sedan drog jag igång med att plussa lite mer goda vanor av typen mer frukt, mer grönsaker och fler snabba promenader. Jag har glömt bort mig själv lite i allt. Nu känner jag för ett egorace där mitt eget välbefinnande står i fokus – medan allt annat tickar på som vanligt såklart. Så för att hålla tågan uppe och göra detta till något som varar, kommer jag att skriva i ämnet när andan faller på. Det kommer att handla om välbefinnande på olika plan, säsongens frukt och grönt, themesongs, fotbad,  goda soppor, inspiration och ibland då – den där ultimata powerwalkrundan :). Jag tror att det kan bli skoj. Ha en fin lördag!

Pressbild: Röhnisch

10 comments

  1. Åh, det låter bra! Precis vad jag behöver som morot, fin inspiration.Just nu är det bara sjukdom och mycket jobb men när det lugnar ner sig då SKA jag sätta igång med projekt må-bra.Ha en bra lördag. KRAM/Anna

  2. Ska också dra igång vilken dag som helst, bra med lite inspiration. Häromdagen fick jag träningsvärk av att spraymåla en barnstol så det är nog välbehövligt med lite träning för min del…

  3. Yes, den där känslan är så härlig! Jag har börjat på Friskis & Svettis efter ett par års uppehåll och det är underbart kul och enormt skönt att vara igång igen.Vi har hund så det blir många och långa promenader men jag saknade något och det får jag på F&S. Trevlig kväll, nu laddar vi för mello!

  4. Bara att köra på när man hamnar i en sådan fas och hoppas på att den håller i sig! Det brukar det ju göra fram till att man tex blir sjuk, efter det kan det vara svårt att komma igång igen! Fortsätter att titta in till dig och hoppas på att jag blir sugen själv så man kanske slipper bada i vassen i sommar…

  5. Är inne på precis samma spår, och även om mina alldeles nya springskor står oanvända i klädkammaren så tackar jag och tar emot all inspiration på Må bra-fronten!!

  6. Låter bra!Gillar powerwalks! Och läser gärna om lite trevligt, nyttigt, fräscht för att bli påmind om det sunda som får en att må så bra…Du “förpackar” ju allt i en lyxig paket och det drar mig hit!Trevlig kväll!Kram mariette

  7. 🙂 – Ja, hejja oss! Skönt att inte behöva känna sig så ensam i sitt hackande… Skönt också om man inte möts av frestande sockerbombsbilder hos sina favoritbloggar… Haha. Kram och lycka till till oss!

  8. Alla: Jag behöver peppa mig själv och kul om fler blir inspirerade. Jag har gjort satsningar förr och hängt i ett tag, men jag har svårt med kontinuiteten. Det blir min stora utmaning nu. Att komma igång igen efter förkylning. Att behålla det i vardagen. Den första euforin är hänförande, men det gäller att traska på sedan också. Jag tror att jag kan få en kick av att skriva om det ibland och en liten press på mig själv också. Vi får se hur det hela utvecklar sig. Jag hyser – i vanlig ordning – gott hopp om att just denna gång är den gången då jag lyckas 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.