Må bra: Vinter

11febsno1.jpg

I dag ser spåret i skogen ut så här. Det är så hänförande vackert ute. Dagens energi kommer av knastret från skorna och solen i ögat.

11febsno.jpg

Dagens inspiration: Alla era svar på mitt inlägg Vägen är målet. Tack! Och så fann jag min väg till Linnas träningsskola. Jag återkommer till den när jag har läst mer noggrannt. Japp, i dag är det en bra dag.

Helenas Gröna Rum påminde mig om att Vampire Diaries börjar på TV 6 i kväll 20.00. Jag måste naturligtvis kolla in även de vampyrerna :).

10 comments

  1. Tack för länken till Linna Johanssons blogg (med träningsskolan)! Blev helt kär i hennes texter och klokhet och humor! En ny favorit!

  2. Kollade också in hennes träningsskola, bra men inte direkt fylld med träningsglädje, snarare lite domderande och bombastisk i tonen, kändes som om hon predikade, förvisso kloka ord men….aja, är vad jag tycker. Sexans vampyrserie är ju en ren kopia på Twilight/och lite Trueblood, dåååligt å göra så! ;-)Tjopp, Lisa.

  3. Härligt krispiga vinterbilder du bjuder på! Skönt att känna sig på G, det är ju liksom bara att köra på så länge motivation och inspiration hänger kvar. :)Trevlig helg!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.