Hälsning

trevlighelg.jpg

I dag börjar barnens sportlov. Jag hoppas med andra ord att min energinivå stiger drastiskt snart :). Ni får ha en riktigt trevlig helg mitt i all snö!

10 comments

  1. Mia: Tack! En fin helg till dig med!Nilla: Ja, här skall vi sporta nästa vecka 🙂 Tack!Caroline: Jag har bestämt mig för att ta denna snö med jämnmod, så jag fortsätter med den linjen 🙂 Men energi vill jag ha på alla ställen känns det som!Sarah: Ja, inte så dumt. När jag var liten hade jag min bästa vän boende hos mig hela sportlovet, så det var magiskt på många sätt. Bara fina minnen från just sportlovet :)Johannna: Jag har fiskat upp lite i det stora fonthavet nu när jag mest legat i soffan. God fiskelycka du med 🙂 Tack detsamma!

  2. Lo: Tack! Kram

    Rebecca: Och jag saknar att ha energin att göra dem! Jag har inte slutat med dem – nix – men nu har orken inte funnits helt enkelt. De kommer tillbaka så snart som möjligt. Roligt att höra att de är uppskattade! Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.