Utvalt: Ny tidning

lantlivmatvin-copy.jpg

Dagens shopping i soffan – en beställd prenumeration på Lantlivs nya specialtidning Lantliv Mat & Vin. Om det är något som den tidningen är bra på, så är det just säsongerna och maten tycker jag. Det första numret kommer den 23:e mars. Det ser jag fram emot!

10 comments

  1. Man ska bjuda sig själv på läsning ibland! Jag är expert på att spara tidningar med recept som jag tycker låter spännande. Men steget från att läsa och tänka till att ta sig tid att laga maten är av någon anledning väldigt lång för mig…

  2. Sarah: Jag har sanerat lite i mitt tidskriftsmissbruk och känner nu att jag inte måste ha allt som finns. Bara Wow-tidningar – för det mesta i alla fall 🙂 Jo, känner igen det där. Det är inte alltid man skrider till handling och verkligen lagar, men ibland händer det. Och ibland räcker det att bli inspirerad till rätt säsong, en råvara man har glömt bort, en påminnelse om en stämning som man gillar. Och Lantliv är bra på det tycker jag när det gäller mat. Jag har gillat deras tidigare specialtidningar i genren och hoppas att denna kommer att bli lika bra.

  3. Mia: Jag tror på detta koncept. Vi må hoppas att den är fin! Detsammma!Anna Fredag: Jag med. Jag fick ett nytt nummer i dag av Lantliv. Inte för att jag alltid lagar maten, men jag får alltid en skön känsla av deras reportage som inspirerar.

  4. satt också och funderade på prenumeration på tidningen eftersom jag redan har Lantliv som jag älskar :Dhoppas att denna är lika bra

  5. Åsa: Det är bara att slå till! Jag tror att denna kommer att bli väldigt bra :)Anneli: Det tror jag med! Tack detsamma! Jag gjorde dina ananastugg häromdagen och de blev kalasgoda. Tack för det tipset!

  6. Som dito magasinmissbrukare och i ständig jakt på kul matinspiration låter en prenumeration på lantlivs mattidning intressant. De har som du själv säger, alltid trevliga säsongsreportage. Tack för tipset. Hade missatdetta

Leave a Reply

Your email address will not be published.