Något en lördag

lordag7-copy.jpg

Nja, njäe. Visserligen längtar jag efter färg och energi nu, men jag vet inte. En scarf hade varit kul, eller ett par glada strumpor, men de sålde ut snabbt, snabbt. UPDATE: Nu finns det scarfs igen. Tack för tipset, Victoria i kommentaren nedan!

lordag71.jpg

Ja, javisst. Det här gör mig glad!

lordag72-copy.jpg

Och det här med!

Ett kanalbyte som höll på att gå mig förbi. Brothers & Sisters skall numera rulla i nian på söndagar 20.00. I eftermiddag är det repris av första avsnittet 15.20.

Ha en fin lördag mitt bland all snö. Snart är det vår :)!

10 comments

  1. Mia: Förr eller senare så kommer den ju 🙂 Här har vi snö upp i fönsterhöjd nu, men jag har som sagt bestämt mig för att ta allt detta vita med jämnmod. Vitt är vackert – och våren kommer ju sedan.

  2. Själv hade jag precis som du kunat tänka mig ett par strumpor och halsduken. Men när jag änligen kom in i webshoppen så va de slut :(Hoppas att du och familjen har en toppen helg med eller utan randiga accessoarer!;)Mvh Sophie

  3. Här vräker det ner för fulla muggar. Jag är fortfarande mest bara så fascinerad. En Smile skulle jag gärna sätta på väggen! Med lite flax kanske :-)Trevlig lördag!Själv väntar jag på en äppelkaka som aldrig verkar bli klar… får testa med provstickan igen…

  4. Sophie: Ja, det var snabb åtgång där. Det var väl iofs att vänta att signaturränderna på accessoarer som passar alla skulle gå först. Jag tycker att det är trist att de skippade L och XL denna gång. Jag tror nog att denna kollektion har en förmåga att ha anhängare i alla storlekar. Tack! Utan Rykiel-ränder då, men helg är det ju ändå ja 🙂 Detsamma till dig!Mrs b: Ja, jösses vad det snöar! Helt otroligt! Min käre man är ju en vädernörd utan dess like och kan liksom inte få nog av att prata om hur snön kryper uppåt fönsterhöjd här 🙂 Jag vågar inte chansa på tur denna gång, så jag har klickat hem ett tryck. Men med din vanliga flax så vinner du nog ett 😉 Härligt med äppelkaka. Jag siktar på den där apelsindesserten som jag har skrivit om några gånger. Ha en fin lördag!

  5. Camilla och Jossa: Jamen, rent krasst så är det ju faktiskt så 🙂 Säsongerna kommer och går och denna snö lär smälta bort och bana väg för våren. Och det lär ju inte ligga längre bort nu än det gjorde i gråa november. Så jo – våren kommer faktiskt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.