Vackert

snoutsikt.jpg

Utsikt från vår utbyggnad mot garaget. Snön böljar fram i fönsterhöjd. Allt är vitt. Det kommer att bli en väldig omställning att se trädäcket, gräset och vår lilla ligusterhäck igen. Och kommer våra första små lökar med snödroppar och krokus att titta fram sedan?

fjarilar1.jpg

Mitt jämnmod med det vita fortsätter. Vädret kan man inte styra över. Våren kommer i år också, var så säkra!

Jag fick tips om att den gladrandiga scarfen från Sonia Rykiel finns inne på H&M igen. Klick.

14 comments

 1. Underbart vackert! Snöbilder kan man inte få för många av!Tack för tipset med halsduken. Den är nu hemklickad med lite annat smått och gott, bla. lakan:)Mvh Sophie?

 2. Ja vinterbilder är nog ett av de få positiva saker jag ser just nu! Efter att ha skottat i flera timmar så är jag rätt negativ… men det går över snart!

 3. Vackert! :)Har inte lämnat kommerntar här tidigare, men nu är det dags 🙂 Jag är inne på din blogg varje dag och finner mycket inspiration, tack! Har blivit lycklig ägare av Live what you love tryck tack vare dig och nu även av den glada halsduken, toppen!Mvh Marie

 4. Sophie: Skoj att Du också blev med halsduk. Tack!

  Mrs. S: Ja, min förtjusning kan kanske ha en del att göra med att jag inte sköter skottningen här 🙂

  Marie: Så skoj att höra från dig! Det är alltid lika roligt med liten rad från någon av alla er som läser här. Kul att höra att Du blir inspirerad och trevlig med lite ränder runt halsen. Tack!

  Helena: Jag är fortfarande urseg och kroppen är i olag, så jag fotograferar mest inifrån. Jag öppnade dörren lite för fjärilarna, men det var allt denna dag. Kallt är det ja!

 5. Åh har de fyllt på? Själv är jag på jakt efter den svartvit randiga tröjan med knut på axeln men den verkar ha tagit slut direkt, überalles. Måste kolla in om den också kommit i extra upplaga på nätet! Tack tack.

Leave a Reply

Your email address will not be published.