Energi

energiintag.jpg

Jo men visst, vi kör väl en penicillinkur också. Jag tankar energi på de håll de bjuds. Jag unnar mig juicen från Saltå Kvarn, ett nytt paket te från Clipper och favoritdesserten kokos- och chokladdoppad ananas som jag fick tips om från bloggen Vardagstugg. Solen värmer här inne när den är framme. I går var den första dagen på väldigt länge som vi fick dra ned våra plisségardiner. Det finns hopp således. Om såväl sol som energi :).

signature

9 comments

  1. Hoppas att penicillinet gör susen! Sol som värmer genom fönstret och solkatter på väggarna är verkligen välkomna inslag, ljusterapi som gör susen mot trötthet och dåligt humör 🙂 Jag köpte också juice från Saltå kvarn för ett tag sedan. Har dock inte nämnts dricka upp den, flaskan är så fin där den står på köksbänken!

  2. Ida: Visst är det så! Snön kan jag ta, men ljuset får gärna komma oftare. Haha! Visst är flaskorna fina. Jag har testat lite olika, och den klassiska apelsinjuicen är min favorit av dem jag druckit. Jag behöver all energi jag kan få just nu. Jag kör vitt te med pepparmint på kvällen från Clipper och det är en storfavorit just nu. Nu ser jag att det är ginger i denna blandning. Ingen given favorit i te, men det kanske smakar excellent här. Vi får se 🙂

  3. I dessa vintertider njuter man verkligen av varenda solstråle som tittar fram. De är härliga! Våren finns där bakom hörnet. 🙂 Krya på dig och hoppas du får tankat mycket positiv energi. Kram Lotta

  4. Hoppas penicillinen gör susen – krya på dig!Tittar du på Bygglov? Dom hade precis ett inslag från Skulpturfabriken, och Mija fick testa på att gjuta den vackra krukan i betong.

  5. Mrs b: Tack! Nix, jag kollar inte Bygglov, men måste se om det finns online nu. Skulpturfabriken låter mycket lockande och skoj att se krukan gjutas. Jag ilar på nätjakt 🙂 Tack för tips!

  6. block och penna står här hemma också. Skålen har jag suktat efter men inte sett någonstans bara i en inrednigstidning för länge sedan och nu vet jag inte varifrån den kom.Saltå har bra fina förpackningar att produkterna är bra också. Teet var superfint.

  7. LiseLotte: Skålen är från en gotländsk favorit Ingela Karlsson på Fide Fajans. Jag klämde på dem bra många somrar, innan jag tog en del av sparkapitalet och slog till. Och det har jag aldrig ångrat 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *