4 * Modernt

modecollage25febed-copy.jpg

4 * Modernt som jag känner för denna vår.

* Denim. H&M kör en jeanskampanj med bland annat klänningen ovan. Den har jag klickat hem som ett användbart basplagg.* Klassiskt. En fin skepparkavaj som verkar vara ett fynd med arbetade detaljer för 699 kr hos Wera/Åhléns. Ja tack.* Bruna nyanser i accessoarer. I vår kommer jag att kunna gå runt med den där Palmgrensväskan som jag har bloggat om i många år. Brunt i kombination med denim är extra fint. Jag kommer även att ha snygga armband från Sofia Agardtson (fd Fifi Bags) på mig i vår.* Gult. Kombinationen med denim, marint och brunt läder lyfter med det gula. Här syns sandalen Micro från Vagabond.

Nu skall det bara bli aningen varmare också :)!

signature

19 comments

  1. Så inspirerande med dina modekollage! Har också kikat på skepparkavajen från Wera. Dumt att märket inte finns på alla Åhléns-varuhus (läs i min stad)… Håller med dig om att färgkombinationen blått, brunt och gult känns helt rätt i vår! 🙂

  2. HejVilken härlig blogg du har! Jag heter Rebecka och jobbar på Hallwylska museet. Tänkte bara tipsa dig om Claire Parsons dansföreställning för barn, ”Jag tänker Rolf” som ska visas på Hallwylska museet 19/4-24/4. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer, http://www.hallwylskamuseet.se. Hoppas du får en fin dag. Rebecka Siwerz

  3. Skönt collage! Armbandet har jag spanat in bra länge nu men ännu inte slagit till. Jeansklänningen måste jag absolut prova! Jeans har (både på gott och ont) blivit ett defaultplagg hos mig 🙂

  4. Den där väskan vrider om som en kniv i hjärtat. Det visade sig för inte så länge sedan att min kära farmor just “gjort sig av” med sin fina raritet. Aa – hon som vet vad jag gilla, ändå kunde hon inte tro att någon skulle villa ha den där slitna “nätväskan”. Farmor, farmor, farmor…Japp – jag ser dig så här i vår! Supersnyggt! Som vanligt när du plockar. :)Kram och natti-natt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *