Att se

rememberme-copy.jpg

Jo då, man får ju ta det som bjuds i frågan om Mr Pattinson. Jag väntar fortfarande på att New Moon skall komma ut på DVD den tjugonde mars. I sommar får jag lov att höja medelåldern avsevärt i salongen när jag och min tillika smått fåniga svägerska skall kolla in Eclipse. Inför den följer jag naturligtvis allt som skrivs på den här sidan med största intresse. Ett lagom nördigt tidsfördriv ;). Nu ligger allt fokus på Eclipsemovie.org på Robert Pattinsons nya film Remember Me som hade premiär i det stora landet i väster i går. Man har fått följa tv-intervjuer inför filmen som gjorts i USA. Låt mig säga så här. Här finns allt om man är Twilightfan. Remember Me kommer till oss den 12 mars. Man måste väl – titta på den :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.