Så gott

chokladmousse-copy.jpg

Det sämsta med att sova över är att sova som Henrik sammanfattade upplevelsen av den första kusinövernattningen här. Låt mig säga så här – det blev en mycket tidig söndagsmorgon :).

Det går fint att tänka mer frukt och bär när det gäller det lilla extra. Ibland kräver dock kroppen choklad och då får den det också. Jag är ständigt på jakt efter ultimata chokladdesserter. I lilla fina Sannas enkla festmat av Sanna Töringe från bokrean finns en så god chokladmousse. Jag gjorde halva satsen, använde honung istället för socker och hade i lite extra hackad choklad. Det var mycket gott med just de små bitarna i. Rekommenderas varmt!

8 comments

  1. Den chokladdrömmen har jag gjort ett par gånger och jag håller med – så försvinnande gott. :PJag känner att det är dax för den snart igen. Jag menar – någon gång måste man få unna sig… Kramen

  2. Mikaela: Henrik med :)Lina: Ja, jag gillade verkligen denna. Inte så gräddig och de små chokladbitarna gjorde det lilla extra till. Och äta choklad bör man göra – oh ja! Jag har mycket svårt att tänka mig ett liv utan. Denna dessert blev en favorit just för att den är så mäktig i smaken. Det räcker med lite. Inte så dumt ibland det heller 🙂

  3. Sarah: Absolut min devis också. Ibland bara måste man och då är det så :)Proforma: Precis. Jag tog honung istället för socker dessutom och det fungerade galant. Det var dessutom väldigt enkelt och snabbt tillfixat. En favorit att göra många gånger tror jag.Linruz: Jamen, visst är det så! Choklad är ibland lycka :)Elisabeth: Haha! För egen del tycker jag att det är rätt skönt ibland 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.