Videkvistar

videkvistar.jpg

Lördag med liten kusin som skall sova över. Med promenad. Med läsning. Med chokladmousse. Med melodifestival. Med sol. Mycket sol. Videkvistarna har kommit in i krukan från Skulpturfabriken. Vårvackert. En hjärtligt trevlig fortsättning på helgen hoppas jag att Du får!

12 comments

  1. Åh så härligt! Inspirerad av din fina och våriga bild gick jag till torget köpte jag mig ett eget fång videkvistar. Genast känns våren lite närmre 🙂

  2. Å, så härligt vårig bild du tagit från ditt hem. Jättefint – känner den där stämningen trots att lördagen är förbi. Idag är det min dag att läsa. Och det är så härligt med solen. Superhärligt!Kram

  3. Hej Weronica. Du har vunnit ett presentkort ifrån min musli hos mig. T drog ditt namn som vinnare :-)Du kan maila mig din adress så kommer presentkortet på posten.HälsningarNina

Leave a Reply

Your email address will not be published.