Vårstämning

residenceomslag.jpg

Vilket tjusigt omslag! Jag blir alldeles vårrusig av detta – och det behöver jag vill jag lova. Jag känner mig i spåren av alla penicillinkurer, helt ur fas och urtrist oinspirerad. Evigt vackra Hortuskrukan med tulpaner, Denise Grünsteins blomsterkonst och den fina skänken från Norrgavel – bland annat. Jobbet inne i tidningen av stylist Sara Sjögren och fotograf Martin Cederblad fortsätter i samma anda. Om man klär på sig ordentligt kanske man kan pressa lite vid husväggen i eftermiddag. Vår!

Egen bild av omslaget på Residence Nr 3 2010.

signature

15 comments

  1. Karin och Sofia: Jag prenumererar och fick mitt ex idag, så i affären får man hålla utkik från och med torsdag. Jag kan tänka mig glädjen att mötas av denna vårrusiga stämning i tidningsstället i affären 🙂

  2. Det andas verkligen vår och jag förstår vad du menar med vårrusig!Jag får vänta till torsdag – verkar som om alla inredningstidningar kommer inom samma snäva intervall i månaden.

  3. Mycket snyggt! Jag behöver all inspiration jag kan få just nu. Med barnen sjuka vågar jag knappt känna efter hur jag själv mår. Jag försöker få lite gjort här hemma men det är inte det lättaste det ska gudarna veta.Ha det gott!

  4. denna tidning får köpas hem..jag håller med dig, jag blir också glad av omslaget. Riktigt inspirerande :)ha en bra kväll Kram Åsa

  5. Ska inhandlas så fort den kommer i butik! Jag är en fd prenumerant men får nog klicka hem en prenumeration igen…gillar tidningen massor!tina =)

  6. Visst var det en härlig piggelin som fanns i brevlådan idag! Och hortuskrukan är så fin så fin. Jag är i valet och kvalet, är det den presenten jag ska handla för födelsedagspengar som jag fick förut eller inte. Jag vet ju iofs redan att jag kommer att vilja inhandla en förr eller senare, frågan är bara om det ska bli nu eller om jag ska vänta lite till. Ja, svåra frågor är det… :-)Hoppas inspirationen kommer åter snart. Det är så klart att den gör, det är bara en tidsfråga! Du får vara lite extra snäll mot dig själv!

  7. Ja visst är det härligt med alla vårfärger som pryder tidningarna nu. Nästa helg är det också sommartid… det går framåt. Som jag längtar efter värme och SOL. Jag har presentkortet i väskan och postar det imorgon. /nina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *