Se vardagen: Helgens höjdpunkter

tussilagoed.jpg

Det första gula utropstecknet är alltid speciellt. Förra året fann jag den mitt i vår egen leråker utanför köksfönstret. Man liksom hoppar till och känner vårruset.

eriksaade.jpg

Tussilagos i all ära. Inte mycket kan gå upp mot att träffa Eric Saade. Anna har sin första riktiga idol. Det var bra drygt att stå i den där signeringskön, men tänk att få prata med honom. Anna har även fixat min mobil så att jag numera har en alldeles egen Manboy som bakgrundsbild. Hurra. Vi äro alla vårrusiga på vårt eget sätt :).

6 comments

  1. ja du, det är mycket manboy här borta med…och april april sigge är snart utläst;) Alla åldrar har sin charm, verkligen:) Tussilago ger oss hopp om vår snart, ja eller typ nu! Ha en fin dag i grådasket, kram kram Mia

  2. Här spelas manspojken om och om igen på cdspelarn.Uppträdandet i stanen vår kom vi tyvärr inte i väg på, men jag har hört att det var hysteriskt med folk.Liten söt tussilago kan göra en hel dag….våren är på intåg.ta hand om dig och ha en bra dag.Kram Lina

  3. Wow – en tussilago! Låter helt overkligt med tanke på hur mycket snö vi i norr har fått de senaste dagarna. Din bild väcker mina förhoppningar om en vår igen. :)Det är ju för härligt vid de där spelningarna, när barnen ätligen får se sina idoler. Jag har dock en tendens att bli så grymt irriterad på alla dessa vuxna som inte kan låta barnen få komma fram och titta, utan själva tränger sig fram före. Sist fick jag vänligt men bestämt be en tant om att inte trampa på min lilla dotter. Grr!Tack för vårrusiga tankar! Kram!

  4. Åh det var två helt olika men härliga vårtecken! 🙂 Några tussilago har jag inte hittat här ännu. Ha en fin påskvecka!Kram Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published.