Annandag påsk

annandagpask.jpg

I morse vaknade vi till ett vitt snötäcke efter att ha levt lite på solsidan igår. Det kallas väl aprilväder.

annandagpask2ed.jpg

Överdådet närmar sig sitt slut. Det finns lite rester kvar i kylen, men nu längtar man snarare efter något annat än mäktiga desserter.

annandagpask1.jpg

En detalj från barnens  godisbox som är ganska fullproppad med sött från alla påskägg sammanfattar det hela rätt så bra. Nu går vi vidare mot våren :)!

9 comments

  1. Så fina bilder, i alla dina påskinlägg! Javisst börjar man bli mätt nu. Känns som kroppen kräver lite mer nyttigheter.Nu vill jag bara att det riktiga vårvädret ska komma och stanna.

  2. Knasigt att det snöar söderut! Huvudstaden har visst också fått ett snötäcke. Här sjunker snön ihop dag för dag, men än är det ganska så vitt. Lite barmark har vi fått och vårkänslan finns där. 🙂 Hoppas att påsken har varit fin!

  3. Mmm det var ingen glad syn när jag steg upp i morse. Trodde faktiskt ett tag att jag inte var riktigt vaken.Men vi är optimistiska….ett litet bakslag kalar vi allt av. Våren är här för att stanna eller hur??Ha en fin kväll.Kram Lina

  4. Upp som en sol och ned som en pannkaka! Jag tänker på vädret. Men i morgon kanske det är sol igen?!Tack för en härlig blogg med mycket inspiration och vackra bilder och ting!!Ha en fortsatt härlig vår!

  5. Vi mötte snön på väg upp från Solåkra i morse. Huva. Jag trodde knappt mina ögon – men det är väl å andra sidan det som är typiskt aprilväder. Har varit utan dator och kollat igenom dina fina inlägg. gillade verkligen den fina blå dukningen och boktipset och mycket mycket annat. Några gula dojjor vill jag föresten också ha.

  6. Cicki: Muggarna är av Åsa Lindström. Jag samlar på dem och brukar unna mig en eller två när vi är på Gotland på sommaren. De säljs i hennes butik vid Hablingbo Creperi. De skall också finnas hos Blås och Knåda i Stockholm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.