Hipp hipp

4ar-copy.jpg

Jag tittade tillbaka i arkivet för att se vad jag skrev om för ett år sedan. Och där fann jag det. I dag är det precis fyra år sedan jag började blogga.

Välkomna till min blogg! Fast förankrad i magsjuketräsk med två små barn, bestämde jag mig i går för att testa bloggsfären. Själv är jag en ivrig bloggläsare och här tänkte jag kombinera mina intressen. Living by W kommer förmodligen att innebära en mix av familjeliv, kultur, inredning, och design men jag kommer även att skriva om mammalyx i form av mode och skönhet. Varmt välkomna!

Fyra år senare i dag då. Vi kör väl lite pukor och fanfarer och högtidsmingel för mitt lilla skötebarn denna jubileumsdag. Hipp, hipp :)!

47 comments

 1. Grattis! Visst känns det lite konstigt ibland att titta tillbaka? Allt förändras utom man själv :=) Jag har bloggat i fem år i sommar – men med med ganska låg profil – himla märkligt. Att man själv blir äldre är ju inte så stor skillnad, men att ens barn som då var …. barn … nu är snart vuxna. Jag gillar din blogg för den är en skön mix av olika saker, och man får alltid lära sig nåt nytt, det är kul! Kram Milla

 2. Gratulerar! Har varit med så gott som hela tiden, hittade din blogg i slutet av april 2006 vill jag minnas. Jag kopierade en hel del av dina inköp på den tiden, halsband från Made by me och Essie-lack bland annat. Du och bloggen är absolut värda pukor och fanfarer, hurra hurra hurra!

 3. jag vet inte när jag surfade förbi här första gången, men jag fortsätter att komma tillbaka med jämna mellanrum – här finns det alltid något vackert att vila ögonen på! och jag kommer nog att komma tillbaka till fler jubileum. så hurra för dig och bloggen!

 4. Grattis till 4 år. Älskar din blogg, så jag ser fram emot många fler år:) Passar även på att önska lite fler modecollage, för jag har fått så många bra köptips därifrån.Kram från Hanna

 5. grattis till 4 år, din blogg är väldigt inspirerande 🙂 ser fram emot att fortsätta att följa denkramar Åsa

 6. Grattis till 4 år med blogg, Weronica! Du vet redan att jag gillar din blogg massor, men det tål att sägas igen. 🙂 Kram!

 7. Jag minns det som igår och har funnit här som läsare och vän allt sedan dess. Hur mycket jag gillar dig och din blogg och hur mycket du inspirerar mig hoppas jag redan att du vet. :)Och så påminde du mig om att jag faktiskt missat min egen bloggs 4-årsdag. Ack ack. :)Kram på dig bästa “mamma W”.Lina

 8. Grattis på 4-årsdagen! Detta är min absoluta favoritblogg, så jag ser fram mot kommande år med spänning.

 9. Ja, och på dessa fyra år har alla inlägg enligt mig, varit first-class. Stort grattis till dig från en kräsen läsare! Maria

 10. Hipp hipp hurra på din och bloggens dag.Många är vi innerligt tacksamma att du bestämde dig för att börja blogga den där aprildagen för 4 år sedan.Tack för at vi får vara del av din värld ( saknar visserligen 365 dagars inläggen lite då vi fick en glimt av din vardag, )och för all insperation du bjuder på.Du har en trogen läsare och bloggvän.Kram kram Lina

 11. Stort GRATTIS på 4-årsdagen!Jag har hängt med nästan sedan starten och du är allt jämt min favorit!Tittar in flera gånger varje dag.Återgår ibland till gamla kollage och svep.Här finns allt som intresserar mig: inredning, trädgård, mat, kultur mm mm mm.Keep going!//Sara

 12. Grattis till dina 4 år Weronica! Det är verkligen något väl värt att fira. Hoppas att det blir många till. :)Jag har inte varit med sedan starten men sedan mitt första besök har jag varit fast. 😉 Din blogg är ett måste på min bloggrunda och gör mig glad, inspirerar, berör och engagerar. Precis vad jag vill ha av en blogg jag besöker. Så fira idag, fortsätt skriv och förgyll vår bloggvardag. :)Kram Lotta

 13. Jag har läst din blogg länge men är urdålig på att lämna avtryck efter mig. Nu ska jag dock äntligen säga hej, och stort grattis till de 4 åren! Det är alltid en fröjd att läsa och kolla in din välskrivna och stilsäkra blogg! Fira ordentligt, det är du värd!

 14. Ett stooort grattis till 4-åringen! Du är en av mina favoritbloggare och här hittar jag verkligen inspiration och alltid något fint att vila ögonen på :-)Önskar dig all lycka med ditt fortsatta bloggande WeronicaKramAnna N

 15. Grattis!Det hör till mina vardagsrutiner att kolla in din blogg – och det är fortfarande lika intressant och omväxlande. Ja bättre och bättre faktiskt. :-)Hoppas att du fortsätter i många år!

 16. Kul att du hittade till mig, så att jag kunde hitta till dig!Jag har hållt på och bloggat 4 mån, så det är lite skillnad,hihi:)Tar kort med hobbybas, och läser distans styling och homestagning,så min blogg kommer handla mycket om DET ;)Kommer tillbaks också till din ur skööna blogg,Kraam Annaleena

 17. Grattis du underbara blogg! Hoppas du fortsätter att vara så rolig och inspirerande att hälsa på.

 18. Ett stort grattis till de fyra åren! Din blogg är sannerligen en stor källa till glädje. Gillar blandningen! Keep going! 🙂 Kram från Karin

 19. Härligt! Jag har inte läst din blogg riktigt så länge, men tillräckligt länge för att veta att den är riktigt läsvärd. Grattis!

 20. Grattis! En prestation att hålla igång en blogg på så hög nivå i fyra år. Bra jobbat fortsätt i samma anda. Tack :-)/Jenny

 21. Grattis till bloggen och bloggandet, grattis till dig – och tack för att du fortsätter att vara en av mina absoluta favoritbloggar. Pålitlig, utan att kännas det minsta förutsägbar. Jag har för längesedan tappat räkningen på jur m¨nga gånger jag fått fina tips av dig. Kramar från mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.