Dekadens

Ett säkert tecken på att man har barn, är att något av det mest dekadenta man kan göra är att ligga i soffan och titta på TV dagtid. I dag har jag home alone låtit lättjan styra – med undantag av en snurrande tvättmaskin. Det fanns smarriga rester i kylen sedan ett kärt besök i går. Leilas Sparris Carbonara – yummie och citrontårtan som jag bakade mycket förra våren. Det recept som jag följer finns i bloggarkivet här. På TV-skärmen? Detta såklart. Jag är hooked :). Med hopp om en god helg!

Fotografi: Matilda Lundeblad/ Elle Mat & Vin.

Stort tack för alla fina hälsningar till min lilla fyraåring. Glad blir jag!

6 comments

  1. Låter underbart! Något man längtar efter när man sedan i påskas tagit hand om sjuka barn dagtid och jobbat kvällstid 😉 Ha en skön helg!

  2. Låter helt outstandning…Jag har tre små barn brevid mig jämt, som är i för sig härligt, men en stunds stillhet vore bara uppfriskande:)Hade gottis!Kram annaleena

  3. Blir alltid så himla glad när jag tittar in hos dig. Fantastiska tips om mat och film som passar mig. Önskar dig en underbar helg i vårvärmen och tack för inspiration!Annika

  4. Ida: Respekt! Du förtjänar sannerligen en TV-dag i soffan! KramLinruz: Absolut den bästa lyxen. KramAnnaleena: Stillhet kan vara – mycket uppfriskande ja 🙂 Annika: Tack! Roligt att höra från dig! Hoppas att du också har en fin helg!Karin: Jag funderar på att kicka igång en kategori som heter just Living by W där jag samlar allt möjligt från livet. Jag gillar också namnet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.