Sippor

blasippor.jpg

Vi har regntugna skyar med grått ljus här i dag, men även de dagarna hör väl till våren. I går kväll fick jag leverans direkt från skogen. De första sipporna. Sådant blir jag rusig av.

blasippor1.jpgVåren! Ack kära våren!

signature

12 comments

 1. Underbara sippor:) Stort grattis bloggen 4 år lite i efterskott, dåligt med inkik senaste vecka! Min fyller näpena två på måndag:) Ha en fin helg, stor kram Mia

 2. JAG ÄLSKAR DITT HEM! Får jag flytta in? Det är lustigt, jag har inte fattat hur grymt bra din blogg är förrän nu, det är först de senaste veckorna som jag har blivit helt förtrollad av den!:)

 3. Tack! Magnolior, kamelior och påskliljor blommar för fullt här i London – inget gör mig så nostalgiskt längtande efter Sverige som tanken på den första tussilagon och blåsippor. De ligger oss i själen.

 4. Liselotte: Jag är ju lite nördigt förtjust i små stilleben. Jag kan sakna våra riktigt djupa fönsternischer från innerstadslägenheten som just passade utmärkt för ändamålet. Men nu har jag mitt kära sidobord där jag får utlopp för plockandet 🙂 En möbel som jag verkligen gillar.

  Mia: Skoj med en tvååring – tiden går. Detsamma. Kram!

  Tina: Lite koncentrerad vårmagi ja 🙂

  Stämningsfullt: Hoppas att små sippor kommer din väg snart då 🙂

  Emmie: Tack. Detsamma!

  Lotta: Inte en aning hur de är i en trädgård, men det kanske går galant. Fina är de de där första små blå.

  Anna: Haha! Varmt välkommen in i ett förråd eller något 😉 Och så vansinnigt fina ord. Ack, ack, så jag suger åt mig – liksom en svamp 🙂 Du vet ju att jag tycker massor om din sida också!

  Anna: Åh, London och magnolia! Jag kan byta anyday 😉

 5. Jag fullkomligt älskar din blogg med, så mycket tittgodis!! Men jag tänkte på det, du vet väl att blåsippor är fridlysta? Även om dom är väldigt vackra!… Anyway, keep up the good work, alltid lika mysigt att läsa dina inlägg…

 6. Ah där ser man! Vad underbart, här nere på västkusten ser man de aldrig… Inte liljekonvalj heller, så njut! Plockade tussilago idag, mer för vårkänslan, mindre för de att de är så fagra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *