Essentiellt

ballerina-copy.jpg

Liksom ett riktigt mellishungrigt barn kastade jag mig på tangenterna när mina ögon skådade ett möjligt ljus i skomörkret som jag snart befinner mig i. Jag har märkliga fötter där inte mycket passar. Därför har jag stegat runt i ett par mycket välanvända valp-ballerinor. Jag såg skorna häromdagen i förrådet. De såg för sorgliga ut. Denna dag hyser jag gott hopp om mina fötters beklädnad. Vi har här ungefär samma modell. Variation är inte prioritet numero ett när det gäller skor för min del, snarare pålitlig passform. Jag hoppas att de sitter lika galant som sina trogna föregångare när de dyker upp här :)!

UPDATE: Men äsch då. De här var mindre än mina trotjänare :(. Och jag skall inte behålla skor som inte sitter ultimat med argument såsom de töjer sig och man trampar ut. Fin komfort, men helt enkelt inte tillräckligt plats på längden för mina fossingar. De får väl resa tillbaka då. Trist!

Ballerinor Hush Puppies från Ellos.

9 comments

  1. Jag har exakt dem där. Köpte dem i både svart och vitt och bar dem hela förra sommaren. Riktigt sköna var de, och tack och lov så ser de fortfarande fina ut.Jag känner på mig att du också kommer att gilla dem – det var ju du som fick mig att hitta fram till “valpskorna”… ;)Kram

  2. Förra året provade jag ett par Hush Puppies- ballerinor. Jag kan än idag känna hur det kändes att provgå dem. Himmelskt! Köpte dock inga för det fanns kvar i bara stl 40 som satt precis men skulle efter bara två användningar bli för stora, då jag har stl 39. Men vilken känsla!!!

  3. Så lustigt – jag klickade hem ett par precis igår kväll! (Med rabattkod förstås – mailen och posten har svämmats över då jag inte handlat där på ett tag…)Det var nog gårdagens toppenväder som fick i alla fall mig att igår kväll i hög fart sortera lite vårkläder i garderoben, inhandla dessa ballerinas, och även ett par leggings på annat håll. Hoppas nu bara skorna passar, tycker alltid det är lite lurigt att hitta rätt storlek till rätt sko om man inte kan prova först.NU är det definitivt vår!T-shirt ute igår när jag rensade ogräs, och det kändes helt otroligt skönt! 🙂

  4. Jag köpte de där skorna för någon vecka sen och de är vansinnigt sköna. Som tofflor. Fast det är lite för kyligt ute ännu för att använda dem men snart så… Ha en fin dag i solen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.