Vår

Äsch, jag sätter väl den där livskrisen på paus just i dag i alla fall ;). Vår fasad är kritvit i solskenet med svarta prickar. De ystra flugorna har krypit fram ur sina gömmor. Jag märker att jag mår bra av skogen. Där har jag varit i dag för en runda. Fågelkvittret gjorde min själ gott. Brevlådan innehöll enkel lycka i form av fyra (!) glassiga magasin denna dag. Vete sjutton om inte min svåra bloggtorka är över också. Kanske det. Det finnes hopp ja.

skeppshult1ed.jpg

skeppshult-copy.jpg

När jag ser dessa bilder vill jag lägga alla mina sparade slantar på en ny cykel. Min mintgröna DBS vann jag i av IOGT anordnade Hjulsvängen när jag var tolv år. Det var ett äventyr på landet det. Och stort att vinna en splitter ny cykel. Jag kom till och med i lokaltidningen. Jag vill susa fram på en klassiker från Skeppshult. Och vem vill inte det när man ser dessa vårrusiga bilder? Tjusigt!

Pressbilder från Skeppshult. Fotograf: Patrik Johäll.

7 comments

  1. Klart du behöver en ny cykel – det är du värd bästa W!Jag ärvde en finfin Skeppshultare med bara ett par år på nacken förra våren och jag längtar nå så in i bomben efter rullet fram på asfalten.Min modell heter Nova Comfort och jag rekommenderar dig att testa dig fram. De klassiska modellerna är vackra, men rullet kan gå tungt och ramen kan vara ganska klumpig. Bara ett tips ifall drömmarna inte tar slut vid att vara just drömmar. ;)Måndagskram till dig idag. Och du. Jag håller med – fågelkvitter äger!

  2. Jag susar på en cresent jag ja! Underbar dag i dag, här har jag petat bort nya fåglar som ville bosätta sig i markiserna:/ mellan njutandet i solen:) ha en fin fortsatt dag! Kram Mia

  3. Härliga bilder! Kommer man även få se ut som på flickan på bilden om man har en Skeppshultcykel?

  4. Jag har en Skeppshult Nova – silverfärgad – min silverfärgade ögonsten kan man säga:) En riktigt go cykel med cykelkorg och allt man (jag) kan begära av en cykel. Förhoppningsvis håller den i många, långa år. En fin måndagskväll önskar jag dig!

  5. Gör slag i saken, du kommer inte att ångra dig. Jag bytte min 25 år (!) gamla Crescent mot en Skeppshult Populär för snart 2 år sen, och oj vilken otrolig skillnad det blev på cykeltur och cykeltur. Den är helt fantastisk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.