Klassisk märkning

dymotavla.jpg

Det finns ju så vansinnigt många fina tavlor med ord som man vill ha. Ibland får begäret styra, men långt ifrån allt kan man naturligtvis förvärva. Senast var det det här trycket som min blick stannade på. En klassisk filosofisk fras som känns aktuell i dessa tider när allt skall vara förändringsbart. Bli den du är helt enkelt. Essentiellt. Vid en tur på staden blev jag av med min Clas Ohlson-oskuld när jag stegade in för att köpa den Dymo som jag visste skulle finnas där. Jag har alltid gillat de klassiska märkapparaterna, men inte kommit till skott. Senast påmindes jag av Frida på Trendenser som visade märkning för skafferiet. Nu finns det risk att man vill märka upp allt här hemma känner jag. Jag har börjat med att göra en liten Become who you are à la Dymo till min inspirationstavla. Det lär bli fler. Några tryck och vips har man sig ett visdomsord :).

signature

9 comments

  1. Tänk att jag tror att jag har en gammal Dymo som ligger och skräpar hemma någonstans. Kanske man skulle ta och leta reda på den. Jag minns att jag märkte upp kassettband som tonåring när jag lyssnade på Tracks på lördagarna och spelade in för brinnande livet, mellan Kaj Kindvalls prat. Det var tider det….Ha en bra dag!

  2. Hej Weronica!Min rostiga fotskrapa från Gysinge behöver behandling och jag vet att du berättat hur du gjorde med din. Men hur var det nu igen? Stålborste är inhandlad men sedan då…? Skulle bli jätteglad om du villle hjälpa mig på traven med tips på detta =) Kram Ulrika

  3. Snyggt! Dotterna har en “märkare” och där ett tag hade hon nog märkt upp allt i sitt rum tror jag. Och gjort kort och annat påhittigt fint. Kanske man skulle låna den…Kram

  4. Jag skaffade en för ett år sedan. Jag är så nöjd och det blir så fint! Lådorna i frysen, tidskriftssamlarna, lådorna i källaren…

  5. Verkligen inspirerande inspirationstavla. Vi är nog många som bär på en DYMO-längtan. 🙂 Själv bär jag fortfarande med mig ett uttryck som jag läste hos dig någon gång. “Att vara den bästa versionen av sig själv”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *