Mors dag: Några önskningar

morsdag2010ed-copy.jpg

På lördag gör jag en laddning med Lemon Curd, för jag räknar kallt med scones till söndagens frukost. Lägg till några blommor med korta skaft och teckningar så är mammas dag färdig :). Om det skall frambringas någon annan gåva, så skulle jag gärna ta emot något av följande:

Nu finns alla tre boxarna av Huset Elliot på DVD. Jag vill se igen. Jag har alltid något av Frank på önskelistan. Föga förvånande gillar jag även kartorna som inte har några nationsgränser. Just nu får jag inte nog av te från Clipper. Nu vill jag smaka det vita te:et med vanilj. Jag har de tre utkomna kokböckerna av systrarna Jisland & Jonassen och nu vill jag även ha deras nya Middag hos oss. (Bilden ovan är en skärmdump från provläsning av boken) På naglarna vill jag helst av allt ha Essies Mink Muffs just nu och jag är väldigt nyfiken på hur Crabtree & Evelyns liljekonvaljprodukter doftar. Jag håller koll på ett liljekonvaljställe och i dag skymtade man knopparna. En favoritdoft helt klart. VIP-smycke för att hålla igång må-braflytet, en flodhäst bara för att den är så himla oemåtståndlig och ett helt gäng krukor från Gränsfors för uteplanteringar. Tack!

15 comments

  1. Åh Huset Elliot – äntligen – som jag har längtat! Den ska jag nog ge mig själv. Av flickorna brukar jag få blommor med mycket korta skaft och diverse pyssel. Underbart det också!Jag har inte hunnit lämna fotspår efter mig så ofta på senare tid. Det beror inte på att jag inte längre uppskattar din underbara blogg utan på att jag har haft alldeles för mycket att göra. KramLo

  2. Jag kopierar din önskelista rakt av! Tallriksunderläggen ska inhandlas redan imorgon då jag förhoppningsvis kommer iväg på en av mina sällsynta stadsturer 🙂

  3. Huset Elliot måste vara en av de bästa tv-serierna som har gjorts! Älskade de vackra kläderna, hattarna och miljöerna…

  4. Åh, den där flodhästen såg jag på butiken FÖRR för inte så länge sedan. Ha-begäret väcktes direkt! 😉 Hoppas du får vad du önskar dig. Ha en fin kväll! Kram Sofie

  5. Tack för tipset…Huset Elliot följde jag slaviskt då för många, många, MÅNGA år sedan när det sändes på teven! Vill ha, vill ha! :-)//Anna

  6. Du har många härliga timmar framför dig med Huset Elliot! Vi är fem nästan grannar som bänkar oss varje söndag klockan halv sju för två timmars förförelse av underbara kläder, vackert språk, romantik och t o m lite spänning.

  7. Hej Weronica!Vilken härlig önskelista! 🙂 Huset Elliot minns jag att jag älskade då den gick på tv. Så genombrittisk som en brittisk serie bara kan vara och utmärkta skådespelare. Det är kanske dags att se om den och se om jag fortfarande tycker om den. :)Mm, Lemon Curd är bland det bästa som finns. Sååå gott! :)Jag hoppas att du får en jättefin mors dag och blir firad riktigt ordentligt! :)Sköt om dig!Kram Lotta

  8. En till mamma säger “vill ha”! :)Å, jag älskade Huset Elliot och följde det slaviskt. Det var nog kanske det som fick mig att drömma om att design och senare utbilda mig till sömmerska. Drömma gick ju, men inte mer. :)Bokstöden var bara så söta. En liten flodhäst tack! Eller uggla. Ha en fin onsdag!Kram

  9. Hej!Jag kan meddela att Crabtree & Evelyns liljekonvaljprodukter doftar underbart gott! Letar upp en sådan liten butik varje gång jag är i England.

  10. Vilken härlig önskelista – från mig får du ytterligare några morsdagstips. En upplevelse är alltid en uppskattat gåva. På Varbergs Kurort kan du just nu boka en spavistelse för 995 kr/person. Gäller i juni och på utvalda vardagar. För att få spakänsla hemma i badrummet så kanske produktserien spa*losophy kan passa. Härliga ekologiska produkter. I denna veckan köper man den i kurortens webshop utan frakttillägg. Mer spa i livet:-) Varbergs Kurort

Leave a Reply

Your email address will not be published.