Living by W – Triss i hall

hallvar-copy.jpg

Jag har en idé om att på något sätt skaka liv i begreppet Living by W igen här på bloggen. Living by W skall vara något kring vad jag lever med just nu, klassiker som alltid finns med och nytt som kanske tillkommer. En bild. En stämning. En sak. Framförallt känner jag för att slå ett slag för det som finns med länge. Klassiker och saker att leva med under lång tid, istället för dagssländor. Jag vet inte hur det hela kommer att bli, men det får väl lov att visa sig på vägen. Jag startar helt sonika, så får vi se vad det blir av det. I dag blir det lite hall med klassiker och nytillkomna favoriter. Vår för mig har sedan många år varit koftor från Anna Holtblad. Jag har två stycken och ovan syns den gammelrosa varianten. Alltid som sagt. Den väskan som jag bär runt på mest just nu är en City Bag från Sofia Agardtson (fd Fifi Bags). Det är perfekt med en handsfree när man hämtar barnen eller bara vill bära med sig det viktigaste. Och om något mer skall med, vilket det väl nästan alltid skall i form av vattenflaskor, extra tröjor, plåster med mera med mera så blir det oftast den nya tygväskan från Alphabet Bags. Det är omöjligt att inte dra lite på munnen när man ser den.

Ser man på – sol! Det gäller att ta tillvara på den nu har jag på känn (och efter att ha fått väderprognosrapporter av make…). Happy måndag!

10 comments

  1. Hej Weronica,jag tror frågan har varit uppe förut, men jag lyckas inte hitta svaret…Du tar underbara bilder och GIVETVIS är det inte bara kamerans förtjänst utan även din, men skulle jag möjligtvis kunna få veta vad du använder dig av för kamera när du fotar? Tack för en jättefin och inspirerade blogg!MVHHanna, en trogen läsare

  2. Vilken underbar bild, jag blir alldeles glad när jag ser den! Låter som ett väldigt roligt införande här på bloggen med Living by W – ser fram emot mer:) Snyggt alltihop, både väskorna och koftan. Håller med – tygväskan är klockren, man kan inte annat än bli glad av den också.

  3. Bra idé!Tycker det är så häftigt med dessa saker som följer en längre än en säsong.

  4. Lovely! Vilken härlig komposition av det du har! Det är precis sånt man blir glad av.Ska bli kul att se även det som följer.En handsfree saknar jag fortfarande, med betoning på saknar. Det är flertalet tillfällen en sådan skulle passa toppen, och säkerligen ännu mer sen när det är semesterdags. Så jag får nog ge mig ut på väskjakt.

  5. Gott Weronica – det här känns att bli ett bra tema direkt! Jag letar en liten svart sak i skinn, dock gärna ett snäpp större än din väska, men tanken är identisk. Något för det lilla som ju alltid alltid måste med. Din snygga hatthylla är jag helt kär i. Min bror sprang över en på ett bygge, gammal och i bedrövligt skick, men nu upputsad och fin och som ny. Det är då man vrider sig av avund typ. Jag får nog lov att beställa min från Byggfabriken jag med, jag menar – så värst många byggen lär jag inte befinna mig på och så gillar jag inte att vänta.Tygkassar är toppen. Vi kör med ett flertal här hemma, men din blir man som sagt riktigt glad av. Sen måste jag bara få lägga till, att vi liksom systertänker idag. Jag har gått och klurat på mitt nya “dagens” och tänkte köra med att trycka ut texten på Dymo:n och klistra på tingen innan jag fotar. Inte långt från ditt ju. :)Du som också tycks gilla rabarber (ja, vem gör inte det:) – har du kollat in det här recpetet?! http://www.recept.nu/1.308874/leila_lindholm/kakor_tartor/frukt_bar/rabarber_och_jordgubbscobbler_med_mandelkramJag köpte ett halvt kilo Blåa Valmofrön i charkdisken idag (jo, jag snackade mig till att få köpa det i lösvikt, till mycket bättre pris än i kryddhyllan) och här skall bakas gott i helgen.Kramen bästa W!Lina

  6. Ibland vet man bara att något kommer bli en favorit…tycke det var dags att skaffa en riktigt schysst handväska för ett tag sedan då man passerat 35! 😉 Jodå, den var dyr men jag älskar den och känner mig faktiskt lite fin när den skumpar runt på min höft! Och nog är det sällan man köper något som bara är till en själv, jag är en hejare på att önska mig saker till köket eller familjen. Mindre sån´t och mer JAG! //Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published.