Blomster

vattning-copy.jpg

En påminnelse till mig själv – och kanske till någon annan. Jag har -peppar, peppar – lyckats hålla liv i min hortensia som blommar för fullt. Sedan har jag ett gäng pelargoner som helst skall ha en släng näring någon gång i veckan. Hortensian dricker massor och får bada ungefär varannan dag. I går glömde jag tydligen eftersom den stackars blomman började sloka här. Ett vattenfyllt bad senare i diskhon så var den piggelin igen. Mina myrten som står ute mår också väl än så länge. Man kanske kan hysa ett visst hopp om lite grönare fingrar på äldre dagar :)?!

signature

7 comments

  1. Ha ha – här har du en till som precis har vattnat sina blommor (en Mårbacka och en Hortensia) :-)Hortensian blommar för fullt. Mårbackan sådär, den är ganska ny och jag har inte haft någon tidigare, så jag försöker följa rådet från affären att låta den torka upp mellan varven. Men nu har den haft några små blommor som torkat. Och då vet jag inte riktigt om jag vattnat för lite eller för mycket, eller om det är nåt annat…. Det är inte lätt alltid…Dina blommor ser fina och friska ut!

  2. Hej Weronica!Det är väl lika bra att jag erkänner direkt, jag har redan hunnit ta livet av min hortensia. :/ Det är verkligen officiellt nu, jag och hortensior går helt enkelt inte ihop. Jag lyckas aldrig. Suck…Därför är det glädjande att se dina vackra blommor och att du är så duktig på att ta hand om dem. :)Kram Lotta

  3. Ja, de där blommorna (Hortensia) är verkligen inte att leka med:) Såå himla vackra, men ack så svåra att hålla vid liv det är så sant. Din ser verkligen praktfull ut!

  4. Ja, dessa blommor. Suck. Har varit så glad över mitt fikonträd som satte fart igen när jag tog in det från vinterförvaringen. Men så nu helt plötsligt börjar bladen bli bruna och ramla av. Fattar ingenting. Jädrans träd 🙁

  5. Haha skönt att höra att det finns hopp för mig! Jag väntar ett år eller så sen löser det sig 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *