Strandliv

I går stod jag i provrummets glans och testade bikini. En sådan dag behöver man känna sig som den bästa versionen av sig själv. Vete sjutton om jag gjorde det just i går. Det blev inget inköp i alla fall. Jag får lov att återkomma till det projektet en annan dag. Jag är ingen soldyrkare alls. Jag är ingen strandmänniska heller. Men det är resten av familjen. Och i år har jag lovat barnen att utmana min inre badkruka, så lite attiraljer behövs.

beach10-copy1.jpg

Strandväskan  är kirrad i alla fall genom en Campadre-kampanj/Day. Sommarens pocketlista filar jag på. Jag läser bara deckare när det är varmt ute, så det blir Dalgleish på Gotland. Jag tycker om att ha en sommardoft. Det är inte läge för parfymer på stranden, men väl återfukt till kroppen. Jag är fortfarande nyfiken på Korres produkter. Alltid Dermalogicas Sheer Tint med solskydd, gärna med lite färg på sommaren. Nagellacksspaning pågår och lite läppsmörj behöver man alltid. Jag nådde inte fram till de vita fladdrande tunikorna hos H&M heller, utan hamnade på ett café istället. Oavsett status på versionen – Birkenstock  passar alltid :).

Ovan syns även kampanjbild för Twilfits badmode.

9 comments

  1. Ja de där vita tunikorna florerar runt på alla bloggar just nu, fina men ack jag har itne heller nått frma till stället:) Dermalocica japp favorit här med och strandväskan som spiken i kistan:)Kram på dig i regnet:)

  2. Väskan var ju grym, ska genast kolla länken. Grämer mig att jag missade ett par ljuvliga sittkuddar från just Day, de har så mycket fint.

  3. Hrm, bikiniköp är inte lätt men ge inte upp vännen. Just DIN bikini finns där ute någonstans och väntar på att få följa med till Gotland i sommar. ;)Ha en fin sommarkväll!Kram Lotta

  4. Första sommaren efter att en av mina godingar anlänt, vilket skedde i början av samma sommaren var det svårt att uppbåda mod att stutsa runt i en bikini. Men då upptäckte jag de där tunna kafkanerna där man på ett fint sätt kan dölja det som behöver döljas och jag kan bara rekommendera dem! Superbra att ha om man inte vill visa för mycket hud…eller annat! ;-)//Anna

  5. Fiiiiint! Jag följer med. :-)Jag beställde ett helt gäng bikinis på nätet i år och skickade tillbaka dem som inte passade. Allt för att slippa provrums-skräcken. Det går lite lättare hemma… Dämpad belysning fixar det mesta. 🙂

  6. Vilket härlig sommarkollage. Det där med bikini/baddräkt måste jag (tyvärr) också ta tag i… 🙂 Fin topp, snygg väska och sköna skor – passar mig mycket bättre. Ha en fin helg! Kram Karin

  7. Bikini ja – huu! Jag antar att jag kommer att känna som dig när jag står där i provhytten. Samma visa varje gång. Så då blir det ett dopp i det gotländska blå för dig i sommar. Kanske blir du riktigt blötdjur när utmaningen är över och så står Anders och barnen där på stranden och väntar och väntar medan du bara plaskar vidare. – Mamma, kom nu då!! Eller så inte. :)Önskar dig en fin helg och lat morsdag! Kram från mig!Lina

  8. Så fint! Ännu en gång måste jag berömma dig för dina snygga genomtänkta collage. Brukar aldrig fastna för collage jag ser i magasin, eller kanske nåt då och då.. men dina är verkligen mitt i prick varje gång :)Jag hade helt missat dessa omtalade tunikor, får nog ta mig en tur till HM för att spana i verkligheten, måste se hur avslöjande det där virkade (?) partiet framtill egentligen är!Jag köpte lite Korres produkter till min syster när hon fyllde år i vintras, hon gillade dem jättemycket men själv har jag inte provat. Den hon gillade bäst var något med Guava, ett body butter har jag för mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.