Önskningar i juni

junionskningared-copy.jpg

Vi kickar igång veckan med ett klassiskt prylcollage. Jag skulle bli mycket glad om något av ovan kom min väg.

Det stora bröllopet närmar sig och med det kulmen på alla produkter som finns. Jag kan inte säga att mitt hjärta har klappat så hårt för de flesta av dessa ting, men de små hjärtana i försilvrad mässing med Nordstjärnan från Skultuna gillar jag. Jag glömde att kika efter LDB:s kungliga duschtvål som skall dofta vanilj förra gången i affären. Må sniffa lite på den. Sommarens vackraste ring är gjord i återvunnet glas från Bro Glasbruk av ElinCecilia/Wilma & Friends. Triss i zink, titan och gjuten aluminium – ytterkrukor Ostlig från IKEA, klassisk vattenkanna från Haws/Garden Home och Korbo som lanserar vägghandtag till sina korgar. En tjusig tofs (milsvider från Tassels skulle jag säga ;), Keb från Littmarck. Sommarting med klassiska Converse, liten W-börs/Alphabetbags och stråhatt/Vide Form. Sedan önskar jag mig alla de där somriga dagarna som på ett pärlband. Oh! I do like to be beside the seaside!

10 comments

  1. Ett härligt somrigt collage! Jag gillar verkligen ringen och tofsen (lite lagom tasselig sådär 😉 Trycket är läckert, det skulle jag gärna se på en vägg här hemma. Hoppas din rygg är bättre!

  2. Vilket härligt prylcollage! För mig så som leksakskatalogerna är för flickorna! vad ska jag välja börs, ring, vattenkanna… Hoppas att din rygg är bättre nu. Kram!

  3. Nu när vårt fina spa är klart insåg jag att det nog blivit dags att skaffa sig en tofs och efter ditt collage finns det ingen återvändo. Tofs får det bli, iallafall en!//Anna

  4. Så fint collage (som alltid)! Jag skulle också kunna tänka mig många av dessa saker. LDB´s showergel blev jag nyfiken på… måste spana efter den i affären!Weronica, jag skulle behöva din adress så jag kan skicka skylten som du vann hos mig. Du kan maila den till houseofsvea@live.se, jag kör på texten som du önskade!KramAnna

  5. Har sagt det förr, men det kan inte sägas tillräckligt – Din blogg är så himla himla fin!!! Väldigt snyggt collage det här också.

  6. Tack för alla inspirerande collage och tips! Har precis fått min börs från London, kalasfin!Ha en skön sommar! //Lotta

  7. Hej!Tack för en härlig blogg som jag tittar in på allt som oftast!Så härliga collage och vilken fantastisk ring, så fin att jag tom bara var tvungen att klicka hem den! Bara att vänta på att den dimper ner i lådan lagom till semestern alltså. Stort tack för all inspiration du ger! Önskar dig en trevlig sommar / P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.