Snart sommarlov

syren.jpg

Nu är det två dagar kvar till sommarlovet. Det är tiden för picknickar och utflykter. I dag är det en på programmet och sedan väntar några till i veckan. Våra helgprojekt med lasering av trädäck och planteringar är nästan klara. Vi planterade dvärgsyrénen i en zinkbalja tillsammans med lavendel. Bilder kommer en annan dag när jag kan krypa runt lite mer – ryggen får gärna kännas bra igen typ igår.  Syrénen på bilden är dock en sådan där gammal variant som växer utanför barnens skola. Den doftar ljuvligt. Jag blir sommarhög av just syréndoft.

svenskttennemblem-copy.jpg

Det har varit mycket tal om Svenskt Tenns nätsatsning. Nu hoppas jag på en ordentlig webbshop och en snygg sida. Premiär sägs vara i morgon vid lunchtid. Och – surprise – jag kommer garanterat att titta in då :). Pressbild från utställningen Mönsterkrockar på Sofiero 2008. Fotograf: Sven Olof Larsén.

UPDATE: Äsch, nu har Svenskt Tenn flyttat fram lanseringen tills på måndag. Well, well, man får lov att hålla sig då :).

Med hopp om en fin dag!

13 comments

  1. Tennettanten inser att jag måste kolla in Svenskt Tenns nya nätsida från avslutningen på skolgården. Hoppas det är bra 3G-täckning där OCH att nya hemsidan inte är Flash-baserad eftersom iPhone inte hjärtar flash….

  2. Jag har totalt missat ST satsning på nätet! Kul och verkligen efterlängtat (trots att jag bor i Stockholm)! :)HälsningarSophie?

  3. Ja tänk – redan sommarlov! Det här är ju nästan årets bästa vecka – när hela sommaren ligger framför fötterna. Like it!Jag inspireras av ditt kollage här nere – du kan “plocka” fint i korgen du!Vackra vardagsbilder som vanligt och så kul att få följa med och se hur er altan blir i grå dress. Men först ska du bli bra i ryggen. Aj aj vännen, det där är inte skönt. Hoppas du snart mår bättre – lagom till “Den blomstertid nu kommer”. Kram kramLina

  4. Hej Weronica!Vad trist att ryggen inte vill ge med sig än. 🙁 Men jag hoppas att du repar dig riktigt snart och kan njuta av det härliga sommarlovet som står för dörren. 🙂 Här hemma längtar vi också efter sommarlov nu. Ska bli skönt!Syrener är bland det underbaraste som finns. Men de blommar under så kort tid att det verkligen gäller att njuta till 100% och lagra alla de härliga dofterna i själen och minnet till nästa gång de blommar. :)Krya på dig nu och ha det så bra som du kan. Kanske en bra film eller en god bok kan vara något när nu ryggen strejkar? ;)Kram Lotta

  5. Snacka om att man blir besviken! Här hade jag gått och sett fram emot att sjunka ner i soffan efter en lång dag och njuta av ST nya sida. Men icke sa Nicke! Det känns riktigt låååånt till måndag…;)HälsningarSophie?

  6. vad glad jag blev när jag såg denna bilden, sitter på jobb mitt jobb nu och jag jobbar på sofiero! denna utställningen är min favorit bland utställningarna som har varit här på slottet. vad trevligt:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.