Lasering av trädäck

tradackslasyr.jpg

Nu är det mycket projekt utomhus. Det blir ju så. Fokus skiftar med årstiderna och nu är det utelivet som är prioriterat. I detta nu laseras trädäcket. Vi har velat fram och tillbaka vilken behandling vi skall ha. Till slut föll valet på Jotuns trälasyr i en naturgrå ton. Först såg det väldigt grått ut, men när det torkar så verkar det bli mer en ton av grått vilket var vad vi hade tänkt oss. Det är många plankor kvar fortfarande… Jag sitter dock i en solstol och tittar på efter att ha knäckt till ryggen i morse. Bye bye powerwalks för denna dag i alla fall. Så jag må bidra med moralisk support till trälaseraren – och övrig markservice här. Ha en riktigt fin lördag i solen!

5 comments

  1. Vad spännande att få se resultatet. Vi har valt att lämna vårt obehandlat. Efter tre år börjar den få den gråa tonen som vi var ute efter. Fint så. Fortsatt trevlig helg!

  2. Det låter intressant, måste kolla upp deras lasyr. Vad härligt med fjärilslavendel. Ha en fin helg Weronica!

  3. Här har det också laserats för glatta livet idag, men OJ vilket tid det tog! Kämpar just nu för fullt med vårt uterum som tidigare såg ut som en bastu. Nu är väggarna målade i vitt och golvet håller på att få en fin mörkgrå nästan svart nyans med hjälp av Jotuns trälasyr sotgrå. Snacka om lyft! Nu kan jag äntligen trivas där ute. Imorgon väntar dock ännu en strykning av hela golvet så att det blir riktigt mörkt.

  4. Aj, vad trist med knäckt rygg! Din stackare! 🙁 Jag hoppas att du kryar på dig riktigt snart och tar det lugnt. Jag vet ju av egen erfarenhet hur lätt det är att köra på i full fart. Det är så mycket man vill göra nu. Men ta det lugnt Weronica! Att vila i en solstol tycker jag låter alldeles ypperligt. ;)Ha en fin söndag i solen!Kram Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published.