Living by W – Sommarting

hmhomepladar.jpg

Nu har jag placerat vår megakorg från hallen vid altandörren där den samlar upp allsköns sommarutrustning. Den praktiska mattan från färgaffären har rullats ut för att ta hand om skor och prylar. Jeanskuddarna från H&M Home flyttar lite fram och tillbaka. De fyndiga plädarna (jättefina för 98 kr styck) hänger på plats för att kunna tas ut när solen går ned. Nu väntar vi bara på sommarlov – och sommarvärme :).

12 comments

  1. Läcker bild! Ja, så fort det blir sommarlov så måste det bli sommarvärme också 🙂 Ha det bra och krya på din rygg!

  2. Hej!Alltid trevligt att besöka din blogg, många fina tänkvärda ord blandat med allt som gör livet extra härligt!Undrar var du köpt den vackra stora korgen på bilden?Camilla

  3. Hej Vilken underbar ide, har själv funderat på var jag skall göra av alla saker. Din ide snor jag rätt av, hur bra som helstDu har en underbart och inspirerande blogg som jag besöker varje dag.Karin

  4. Så sommarfräscht och skönt att ha allting nära för är det semester så är det… TAck för alla bra tips och idéer du ger. Ha en fin vecka.//Anne O

  5. Du är ju fantastisk! Vilka bilder. Tjatar hål i huvudet på dig men du borde göra något av det där. Mer än för oss bloggare. Frilans? Speaking of it, vad jobbar du med. Har aldrig fått kläm på det. Kram!

  6. Så skön och fin bild! Jag skulle nog säga ja tack till det mesta på bilden :-)Och jag instämmer helt med Frida!Korg med styrsel saknas här hemma. Jag har nyligen fått hem ytterligare ett lass med korgar (en gammal vinst… orkar inte ens beskriva :-), dock är de av den mjuka sorten så det måste liksom redan ligga någonting i dom för att de ska vara användbara (attans…).

  7. Undrara vad din fina blogg gör för nätshoppingen i Sverige! Nu har jag klickat hem två grå filtar ett kuddfodral för en tia. De känns sam om filtarna är två riktiga fynd. 🙂

  8. Så bra idé. En korg vid dörren måste vi nog också ha. Det har ju verkligen en förmåga att samlas en massa småprylar vid altandörren. Underbar bild – som alltid!

Leave a Reply

Your email address will not be published.