Sommarens läsning

boktrave.jpg

Detta skall jag förströ mig med i sommar. Vilka böcker packar ni till stranden?Käbi Laretei: Vart tog all denna kärlek vägen?Anna Jörgensdotter: Bergets döttrarBengt Ohlsson: SysterCharlaine Harris: Vampyrer * treGabriella Ahlström: De oförglömligaSteve Sem-Sandberg: De fattiga i LodzTina Brown: Diana BiografinKjell Eriksson: KjellMichael Nyqvist: När barnet lagt sigP.D James: PatientenAlex Schulman: Skynda att älskaSanna Sjöswärd: Min mamma är en persisk prinsessa

8 comments

  1. En diger lunta! Ser spännande ut med flera tips som jag inte hört om tidigare. Schulmans bok är jättebra! Själv tänkte jag ge mig på Dianabiografin; jag är nyfiken på den fastän kommentarerna om den varierat massor. Ha en fin dag!

  2. Inga alls!Jag läser från augusti-juni när jag pendlar till jobbet. Ibland blir det en bok i veckan.Jag läser som bäst då på tåget. Så nu tar jag Bok-läsar-ledigt.LiseLottetrevlig läsning, du får gärna rekommendera någon. Jag är svag för hemskheter.

  3. Sarah: Varsågod! En blandad kompott av högt och lågt precis som jag gillar på sommaren :)Whynja: Vi får väl se om jag klämmer alla, men jag brukar läsa en hög på sommaren. Hoppet lever 🙂 Schulman har nog alla läst utan jag. Det skall bli väldigt spännade att läsa den. Och Diana ja. Perfekt strandläsning tror jag. Jag gillar att läsa biografier på stranden och den här lär innehålla det mesta. Tack! Detsamma!LiseLotte: Och för mig är det ju precis tvärtom. Det är nu jag läser. Jag försöker och försöker resten av året och lyckades ju klämma några klassiker i våras, men det är trögt. Under våra två veckor på Gotland kör jag nästan hela årets läskvot. Ingen dator och bara ledigt = pocketfrossa 🙂

  4. Härlig blandning!Spenderade nyligen en vecka på en Italiensk strand, då plöjdes fyra böcker. Alex Schulman – Skynda att älska. Mia Skäringer – Dyngkåt och hur helig som helst. Per Hagman – När oskulder kysser. Och Micael Dahlén – Nextopia. Fyra helt olika böcker men som alla var superbra! Jag var väl näst sist med Schulmans bok då! :)Fler lär det bli, så håll oss gärna uppdaterade med vad du tyckte om dina böcker! Patienten och Diana ligger bra till för att få en chans senare i sommar. 🙂

  5. Det ser ut som en härlig bokhög med bra variation! Jag har massor av böcker på lager men vet inte med vad jag ska börja. Just nu är jag mitt uppe i Hustrur och döttrar. Vilken är nästa klassiker på tur? 🙂

  6. vilken härlig blandning..själv kommer jag att läsa skollitteratur :/ vilket inte var planerat..men en och annan “vanlig” bok hinns nog medha en underbar läsarsommar :)kram Åsa

Leave a Reply

Your email address will not be published.