Rumskänsla med tyg

I den dallrande värmen blir vårt hus närmast självlysande mitt på eftermiddagen. Det vita blir sådär kritvitt och bryter fint mot det laserade trädäcket. Nu har man tiden att bläddra ordentligt i alla magasin och böcker. Om du hamstrar dessa – jag gör det bara med vissa – så är ett tips att ta fram årgångar bakåt som ligger i säsong. Jag fann många fina idéer i förra årets sommarupplagor av Sköna Hem, Residence och Elle Interiör. Så här ett år efteråt kändes de nästan nya igen. Recycling i de egna leden liksom :).

utetyged-copy.jpg

Jag fortsätter med försöken att skapa rumskänsla. Planket har gjort en sådan enorm skillnad. Jag klurar vidare kring klängväxter, tyg och annat för framtiden. För nu testar jag att hänga upp tyg med enklast tänkbara upphängning. Vi hade linnegardinerna i vårt förra sovrum för länge sedan, så det är recycling här med. De är långa så jag har vikt bakom och lagt på några stenar för att hålla fast tyget. Upptill har jag fäst vanligt hampasnöre runt överliggaren och satt fast i krokarna på tyget. Då är det lätt att ta bort tyget när det blir mindre soliga dagar. Jag lär aldrig bli en hemmafixare a´la Ernst, men detta känner jag mig mycket tillfreds med :).

utetyged1.jpg

 

6 comments

  1. Så vitt hus kräver solglasögon ,)Tyg skulle jag också vilja ha. Men jag är för lat för att ta ned det om det skulle börja regna. Tycker det är jobbigt med alla dynor och kuddar som ligger runt hela huset. ;)Men snyggt är det

  2. Tyg är väldigt fint, men jag är nog lite lat där som ovanstående – skulle nog glömma att ta in det och sedan skulle det prydas med vackra mögelblommor..! 😀

  3. Every body acknowledges that men’s life seems to be expensive, nevertheless people require cash for different stuff and not every person gets big sums cash. So to get quick home loans and just sba loan would be a right way out.

Leave a Reply

Your email address will not be published.