Utvalt: Svenskt Tenns webb

svenskttenn1-copy.jpgJamen äntligen :)!svenskttenn-copy.jpgSkärmdumpar från Svenskt Tenns sida. Det bjuds på ljuvliga bilder när man klickar sig runt. Tack för tipset, Gabby!

Nämen – nu skojar de väl? Jag var naturligtvis tvungen att klicka i lite grejer i varukorgen bara för att testa, men inte trycker jag på köp när frakten på denna bricka är 163 kronor. Jag vet att de hade hutlös frakt förut, men det hoppades jag skulle förändras när man nu lanserar en modern webbutik.

UPDATE: Mrs B – du har rätt. Frakten har antagit något mer rimliga proportioner. Nu kostar det 70 kronor att få hem brickan. En viss skillnad kan man säga. Och låtsashandla kan man alltid ja :).

14 comments

 1. Ja äntligen en ny websida att botanisera i!Men jag håller med dig, jag hade hoppats frakten skulle bli lite mer rimlig. För nog är det väl hutlöst om man som jag testklickade på ett underlägg och frakten för densamma kostar 3ggr priset för underlägget….

 2. Åh, äntligen en ny hemsida till Tennet!Tur att jag kan springa dit på lunchen så jag slipper dyyyyra frakten.

 3. Håller med, det var på tiden! Inte bara att de lanserar en webbshop utan att de uppdaterar hemsidan så att den känns lite mer 2000-tal. /Jenny

 4. Alla: Äntligen var ordet! De har haft en sådan trist och otidsenlig hemsida som inte alls har svarat upp mot affären och dess intentioner. Det är magiskt fina inspirationsbilder och massor av produktbilder att botanisera bland. Sedan får de nog sälja ändå såklart oavsett fraktavgift, men nog kunde de lägga sig lite lägre där för alla oss Frankofiler 🙂

 5. Som vi har väntat… 🙂
  Men visst håller jag med – man får ju nästan en flygresa från mig ned till Strandgatan för den fraktpengen. Det blir en titt in i butiken i sommar då vi bilar ned till huvudstaden. Man kan ju liksom inte hålla sig därifrån då. 🙂

  Kram kram

 6. Jag håller med om att sidan är fin, men jag vet inte om jag tycker att den är så användarvänlig. Jag använder den i jobbet och söker produkter. Klickar man på produker så hamnar man direkt i webbutiken, och går man då till underrubriken bordslampor ser det ut som om det endast finns 5 st bordslampor. Vill man se alla bordslampor måste man tydligen klicka på överrubriken lampor. Inte helt solklart! Men allt kan inte bli perfekt från början, finare än förr som sagt.Men frakten – idiotiskt! Varför tittar de inte på hur andra webshoppar fungerar?Tack för din fina blogg!/Lotta

 7. Tittade lite drömmande igenom sortimentet idag igen – visst har dom väl ändrat frakten?! Nu tycker jag mig se något rimligare frakter när jag låtsashandlar… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.