1 juli

Sommaren går på lite tillfällig reträtt här, så vi sitter inne och förströr oss med olika saker. Tvätt, plockning av tusen grejer på drift efter värmeböljans uteliv och så lite sommarplock här :).

triss2-copy.jpg

Jag har noll koll på TV-tablån för tillfället. Vid en snabb bläddring upptäckte jag att SVT repriserar In Treatment som jag har missat tidigare. Nu siktar jag in mig på att programmera hårddisken på lördag 15.45-17.50 i SVT 2 för den första veckans terapisessioner. Det går även att se på SVT Play. Jag unnar mig choklad från La Palantine denna sommar efter att närmast ha plundrat Juniforms förråd :). Så gott! Och visst sitter jag där som i en godisbutik och klickar mig runt och gör mentala önskelistor. Trogna läsare minns väl min förälskelse i Twilight i vintras? Sjukdomar och elände kändes med ens lite lättare att bära när man blev fjorton igen ;). I går hade Eclipse premiär. Man kan väl säga att min besatthet har avtagit rejält, men visst vill jag kika vid tillfälle.

triss3-copy.jpg

Omskrivna fixstjärnorna Front är gästdesigners hos Höganäs Keramik i höst. Man blir ju vansinnigt nyfiken på att se vad de kan hitta på där. Det känns som om det klassiska märket behöver en uppdatering. Jag gillar fortfarande Margot Barolos Flora-mugg. Snygg kofta bland H&M:s torsdagsnyheter och handduk Baka Kaka av Tina Backman/Inreda.com. Tjusiga palmer från Mairos vår- och sommarkatalog.

Det skall bli dallrande varmt igen i helgen, så man kanske skall passa på och njuta av lite svalka nu :). Ha en fin dag!

2 comments

  1. TACK Weronica för den underbara E-börsen jag fick med posten idag! Den kommer att passa urbra på till alla euro när vi sticker till Cypern nästa fredag ;)Imorgon e det äntligen semester!!!!!!!! Startar hårt med fotbollscup i dagarna 3 för sonen och även Gothia Cup ska hinnas med denna sommar, tur att man bor 5 mil från Göteborg så man slipper trängas med alla andra hela tiden i storstan! Solen vräker ner här på västkusten men känner att efter utevistelse på jobbet så e det skönt att ha lite datatid innan familjen kommer hem.Hoppas du har en fortsatt bra dag!Kram Eva

  2. Eva: Så roligt att du tyckte om den! Jag gillar min massor och har stoppat mynt i den inför sommarens torghandel och glassinköp 🙂 Ljuvligt med semester! Fotbollscup eller ej så får man rå sin egen tid. Ha en fin helg – nu med E-börs 🙂 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.