På väggarna I

tavlor.jpgtavlor1-copy.jpg

Här gör vi ingenting förhastat. Ibland blir jag galen på mig själv för att jag klurar så mycket, men å andra sidan är jag bestämd när det väl händer något. Det är fortfarande lite av den där ångesten att göra hål i väggarna som regerar. Men i går fick vi hjälp av vår hustomte, aka min far, att sätta upp en hel del saker. Och det gör ju sådan skillnad! Och i det läget har jag svårt att förstå att jag har väntat så länge. Ja ni förstår – typ :). Nu har vi en riktig klassiker i matrumsdelen med tavellister med böcker. Jag har fått ett nytt ställe att idka inredningsterapi på, dvs plocka runt efter säsong och behag. Det blev en formidabel färgkick där på allt det vita. I fönstret där rakt fram är det även tänkt att det skall upp en hissgardin med ett Frankiskt tyg för julklappspengar. När jag nu väl kan bestämma mig för vilket det skall bli ;).

tavlor2-copy.jpg

Något av det godaste på sommaren – pannkakor med glass och jordgubbar – för nu är den riktiga värmen tillbaka. Rundan i skogen gick ack så trögt i morse. Ibland är ju benen som bly istället för gasell, men det är himla skönt när man väl genomför det hela ändå. Och när man kommer hem – och slänger sig i en solstol!

 Ha en riktigt fin helg!

11 comments

 1. Snyggt! En del tycker att det är trist med klassiker – men klassiker är ju just klassiker för att det är så bra. 🙂 Kanske fullständigt obegripligt, men fint blev det- och jag förstår i alla fall själv vad jag menar. Solstol låter inte dumt. Snart är det min tur. 🙂 Ha en fin helg!

 2. Jag vill heller inte göra hål i väggen i onödan så jag förstår vad du menar!Tyget är klockrent tycker jag. Passar fint i sommar med det starka rosa men även till hösten med det bruna. Perfekt!

 3. Jag känner igen mig preciiiis i det du skriver!En sak jag också klurar på är tavellister, jag har en bild i huvudet men jag ska försöka vänta till hösten med eventuell exekvering av tanken.Så fint det blev med tavellisten! Och roligt när den också möjliggör förändring på enkelt sätt, efter det man känner för stunden.Här är det snart dags att logga ut från jobbet för semester 😀

 4. Malin: Jag förstår precis vad du menar, eftersom jag resonerar likadant själv 🙂 Det är också vinsten med att ha blivit stor och vara säker i sin stil. Det som man gillar passar ihop och man är inte så rädd för att välja det självklara ibland. Här fick våra eklister från vår gamla lägenhet (köpta på R.O.O.M då detta var TREND 😉 en fin plats. Lika snygga då som nu, för skönheten består varthän än trendvindarna blåser. Hoppas att du snart sitter i en stol då! Detsamma!Sofia: Och här är allt nytt och vitt i många rum. Ångest är det. Det känns så definitivt, men det blir ju ett hem av tavlor och annat. Så jag jobbar med att få upp mera 🙂 Vi får väl se vilket tyg det blir. Det får jag nog vela ett tag till över ;)Mrs b: Härligt! Jag ser fram emot dina kommande projekt i hemmet! Nu är det ju fokus ute, men i går blev det lite inneinredning igen tack vare min fars försorg. Jag är ju mycket för att gå och plocka i det lilla och förändra med små förflyttningar, så en ny arena för detta blir nog finemang 🙂 Ah – semester! Hoppas att du får en ljuvlig start på den!

 5. Det är det första hålet som gör ondast… Det ser ju verkligen fint ut på bok/bild-väggen ju ;)Dags att masa sig ut i spåret här med, det tar emot när det är 23 grader.Tack det samma till dej!

 6. God kväll! Så fint det blev med tavellisterna i köket. Det roliga är att jag precis plockat ned tavelväggen i mitt kök för att sätta upp två lister på samma sätt till böcker och annat plock. Nu blev jag ännu mer säker på mitt val. Imorgon bär det av till IKEA!

 7. Mycket snyggt! Jag gillar våra tavellister här hemma, det måste ju vara världens bästa uppfinning för oss “vill inte göra hål i väggen-typer”. Nu kan man ju flytta hur mycket som helst. På våra av ek i köket har jag nu flyttat upp brickorna på en hyllrad. Ombyte som förnöjer… :)Trevlig helg till dig med och så håller jag tummarna för att det är gassel-benen som vaknar upp imorgon. :)Kram

 8. Oj vad jag känner igen mig…mina väggar är nästintill kala. Istället utnyttjar jag skrivbord, bokhyllor….ja allt annat och ställa tavlor och böcker på. Gillar dina nya hyllor. Böcker är vackra och ska synas! Pajen ser väldigt god ut…Trevlig helg!Kram Karin

 9. Så olika man kan vara! Jag har inga problem med att sätta upp olika saker, dvs tavlor, lister mm, på väggarna. Men det kanske är för att sen får de sitta där, vare sig jag gillar det eller inte 😉 Förövrigt håller jag med, absolut, om att pannkakor m jordgubbar är rktigt gott!Ha det fint!

 10. Aha, då förstår jag! Jag trodde du redan hade bestämt dig för Teheran, men ja, det finns en hel del snyggt att välja bland 🙂

 11. Spika i vackra vita lena väggar tar EMOT!! Jag har sedan ett par veckor två nyinramade objekt stående på ett bord och där står de lugnt och fint medan jag varje dag när jag råkar slänga en blick på dem överväger uppspikandet av dem på väggen strax bredvid. Tror nog att jag bestämt mig för att sätta upp dem för att i nästa stund inse att jag ändå inte är helt i mål med den tanken…tyvärr! Får ge det någon tid till!//Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published.