På grillen

Det blir lätt det gamla vanliga när det kommer till grillning, men jag försöker att bläddra fram lite nya varianter från kokböcker och magasin. I går testade vi detta recept från senaste Ica Buffé. Jag har inte riktigt vant mig vid att gå ut och hämta in egna kryddor från pallkragarna. I går klippte jag till mig lite rosmarin. Det är den slitna frasen vardagslyx i ett nötskal det :). Kyckligen blev mycket god. Vi åt den (dvs vi 3/4 av familjen som ej är kycklingvägrare när det inte kommer till två speciella rätter…) tillsammans med stekt färskpotatis och sallad – rekommenderas varmt!

Bild från Ica Buffé.

5 comments

  1. Ser vansinnigt gott ut, kanske något som vi borde testa. Som du säger så är det ju så lätt att fastna i gamla vanor och göra det man känner sig trygg med. Tack för tipset! :)Hoppas du får en fin dag i solen Weronica!Kram Lotta

  2. Kind of person who is thoroughly zentai, they go out to all parties from all dressed in such a tight, between friends, family members have reached a consensus to accept such behavior, and not surprised. And the other with the same face of pressure from family and friends, only to zentai suits as their own home alone, at first may have been spiderman costumes or superman costumes for the design of this attractive, but once the person tried such clothes, they can not do without such a body-conscious comfort.http://cy9.shoesbootsmall.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.