Innergård I

utegruppomalad.jpg

Jag har ju visat de där innergårdsbilderna några gånger i ett av mina all time high-favorit-reportage genom tiderna. Ni finner några av bilderna här. Det har inte blivit någon ihopbyggnad med port ännu mellan hus och garage, men förhoppningsvis blir det verklighet till nästa sommar i alla fall. Här vill jag skapa just en innergårdskänsla med en viss aura av gammeldags rosa-ros-pelargon-charm. För nu står delar av en gammal stålrörsmöbel här. Tanken är att måla möblerna, för de är väldigt slitna. Samtidigt kan jag tycka om patinan till allt det nya vi har här. Det händer något liksom. Och man måste börja någonstans med sina drömmar :).

utegruppomalad1-copy.jpg

En given bloggklyscha att visa upp en inredningstidning och snacka om vardagslyx ;). För mig blev det dock något större i dag. Klyschigt eller ej, men ibland känns det som om man står vid avgörande skeden i livet. Sådana där ögonblick som man kommer att minnas. I dag lyckades jag med mina intervallintentioner i skogen. Och jag joggade hem. Och fann den där tidningen i brevlådan. Och det bara kändes som japp. Nu händer det något. Ett tecken. Min måbra-satsning flyter på. Jag utvecklas. Och på något sätt manifesterades det när jag satte mig på den där gamla stolen med min tidning efter uträttat förvärv. Jag känner mig grymt nöjd med mig själv. Och det skall man ta till vara på – i vilken form det än må komma.

Ha en fin dag!

8 comments

  1. Vad härligt det låter! Själv går jag här hemma och baddar pannan på min man som ligger magsjuk och så känner jag efter om jag inte har liiite ont i magen jag med. Så olika det kan vara…Ha det gott :)Carina

  2. Det flesta av som som bloggar här runt i kring är ju ena inredningsnördar. Så självklart blir lyckan TOTAL när tidningen trillar in. HA HA!Jag körde min första Powerwalk i morse första dagen på semestern. Det blir en varje morgon om det går. Helt slut var jag. LiseLotte

  3. Vad härligt att höra Weronica! Visst är det ett tecken. Jag tror stenhårt på belöningar som kommer ens väg och vise versa. Och vad fin bakgården ser ut att bli. Inspirerande!

  4. Jag är fullt övertygad om att du kommer få din innergård så fin till slut!Och självfallet ska man känna sig toknöjd efter en må-bra-runda. Men det är iofs inget man behöver kämpa för, den känslan kommer per automatik, den kommer som en automatisk belöning efter avslutat varv. Och det tunga är som bortblåst – det är ju helt underbart att man sekunderna efter kan glömma bort det som eventuellt kändes jobbigt under rundan.Bra jobbat!

  5. Där satt den! Trädgårdsgruppen är perfekt i sitt skick och känslan kryper ut genom bilden. Låt den vara sliten ett tag till, och så slipar och målar du först efter att du fått nog många stickor i baken. :)”Klyschor” och vardagslyx gillar jag – så mer av det tack! :)Kramen-kramLina

  6. Vilken härlig känsla när allt faller på plats. 🙂 Självklart var det ett tecken Weronica och njut av den känslan nu så länge det bara går. :)Att fixa till eller låta vara? Ja, allt sådant handlar ju hur man än vänder på det om tycke och smak. Själv hade jag valt att låta de vara precis som de är. Som du själv påpekar bryter de av mot allt det nya. Hamnar i blickfånget på ett positivt sätt. Men framförallt tycker jag att de ser så levande ut på detta vis, när de har varit med ett tag. Fått sina sköna stunder men också sina smällar och står där stolt och stadigt och vet sitt värde. Precis som en medelålders kvinna. 😉 Jag håller med Lina, vänta med slipen tills stickorna börjar driva dig till vansinne. ;)Ta hand om dig!Kram Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published.