Strandvägen by Home

underlaggst.jpg

Sedan Svenskt Tenn öppnade sin webshop har jag låtsatshandlat några gånger för att se den där hisnande prissättningen för att få hem varorna. Frakten har dock sjunkit några gånger när jag har tittat. Nu hamnade ett underlägg och en annan liten sak på rimliga femtio kronor. Nu inväntar jag bara leveransen. Halva nöjet är ju att gå runt i butiken och botanisera i det speciella universumet som finns där, men skoj att testa webbshoppingen. Jag må återkomma i ärendet.

3 comments

  1. Så nu är det klickat… Blir spännande att höra vad du tycker när det landar i lådan. :)Jag valde bort Strandvägen vid sommarens Stockholmsbesök, men oj så det suger i mitt hjärta nu. Kanske stillas det om jag med surfar in på “Strandvägen by home”… :)Hoppas få fin dag i W-landet!KramLina

  2. Ja det är väl bara att inse att det bara är en tidsfråga innan det blir något handlat efter låtsasshoppandet :-)Tycker det är toppen att de såg över fraktpriserna! Nu har jag ju hyfsat nära till Tinna i Gbg, men de har inte allt i sortiment. Plus när man räknar efter så kostar väl soppapengar cityparkering förmodligen mer än vad frakten gör ändå… Så toppen – när andan väl faller på för shopping!

Leave a Reply

Your email address will not be published.