Strandvägen by Home II

svenskttennweb.jpgsvenskttennweb1.jpg

Att få hem en liten dos av Strandvägen gick alldeles utmärkt. Tingen kommer i en anonym brun kartong, men inuti har man lyckats förmedla Tennet-känslan med fin inslagning, vackra medföljande papper och en påse från butiken. Så skall det se ut. Webshoppingen får med beröm godkänt av mig som säkerligen kommer att klicka igen.

svenskttennweb2.jpg

Denna gång blev det en pyttevas av Maria Håård samt Franks Europa (se nedan) till frukostgröten.

6 comments

  1. Jag har ju lyxen att kunna besöka affären nästan närhelst jag vill. Det är bra att frakten inte blev tokdyr, har de sänkt den måntro?Jag köpte elefanttyget för någon månad sedan och det förpackades också med silkespapper och klistermärke. Man visste att man hade köpt något fint.LiseLotte

  2. Trevligt trevligt med det lilla extra i paketet. Får man fråga vad frakten gick på för just denna sändning?

  3. Frakten har sänkts betydligt på många produkter. Jag gav femtio kronor för underlägget och vasen vilket jag tycker är helt rimligt. Nu siktar jag på den riktiga butiken om några veckor, men även som distansshopping blev det väl godkänt! Vissa saker vill man ju klämma på själv och där det är mönsterpassning som tex vissa brickor och textilier är det lite kinkigare kan jag tycka, i alla fall om man är detaljnörd som undertecknad ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published.