Watch out

Jodå, det gick ju ganska så snabbt att gå från det där behagliga carpe diem, lukta på blommorna – semesterflowet till att sitta här förkyld i ösregnet och reta ihjäl sig på att man inte omedelbart behärskar den nya datorn och dess bildbehandlingsprogram. Jag får inte ens igång redigeringsverktygen. Grr… Jag tror nästan alltid att jag har utvecklat ett nytt mer laidback förhållningssätt till tekniken när jag har varit ifrån den ett tag. Vem behöver sitta och göra alla dessa uppdateringar när man kan läsa en god bok istället? Men sedan hamnar jag ganska så snart i samma lika igen, till synes fjättrad i min egen cyberfälla som för all del även är en möjlighet :).

Nix, dags att göra något annat en stund. Jag håller som bäst på att avsluta Maken i klassikerserien. Jag gillar den.

Mad, mad woman – nix Mad Men såklart vars fjärde säsong är igång. Hoppas att den kommer hit inom inte alltför avlägsen framtid.

UPDATE: Helt plötsligt hoppar programmet igång. Bildnörden är därmed nöjd och friden är tillbaka för tillfället :)!

4 comments

  1. Jag skickar pepp-kramar tills vi kan ses! Vi är igång och jobbar igen men det är väldigt lugnt den här veckan så jag kommer nog inte jobba hela dagar.

  2. Ha ha, det låter precis exakt som de ord jag formulerade i huvudet häromdagen – tänk att man är så “smart” att man faller i en fälla man själv har gillrat… :-)Hoppas förkylningen dunstar bort snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published.