Blåa bär

blabar-kopierablogg.jpg

Den sista sommarlovsveckan är här. Ack så fort det gick denna gång också. Och oj så tomt det är i vissa hyllor när det gäller skolrelaterade attiraljer med mer höstfokus. Fruktburkar och ryggsäckar är inköpta, men det är bara att konstatera att det behövs en allsköns mix av gympadojor och överdragsbyxor för att utrustningen skall vara komplett.

I helgen plockade vi blåbär. I alla fall vi stora. De små ville inte vara med denna gång. Vi fick ihop sex liter på en dryg timma, men mycket möda (av manlig del av plocksällskapet) ägnades åt att konstatera att det hade varit många före oss och att de hade tagit de största bären. Nästa år må vi vara på blåbärsgång lite tidigare då :). Jag konstaterar att vi har en ansenlig mängd bär till pajer och annat smarr framöver.

Och i regnet går jag och ströplockar lite här hemma. Jag flyttar på grejerna och föser fram lite andra färger. I köket blev det en ny liten hörna med bland annat Franks Europa och en ny temugg av Agneta Livijn som jag köpte i Visby. Jag har hållt i den förut och nu har den blivit mitt förstaval för den dagliga tedrickningen * tre. Jag gillar den lite klumpiga formen och det speciella örat. Det gäller att finna rätt mugg som ligger rätt för ens egen hand.

Så är läget här – typ :).

10 comments

 1. Härligt med ny kopp! Jag älskar Agneta Livijns stil, som du säger klumpigheten och de lite ostrukturerade formerna =) härligt värre! För övrigt så gillar jag ditt underlägg från Svenskt Tenn.KramAnna

 2. Härligt collage du fått till där i köket! Vi har också fyllt på med blåbär i helgen – man blir ju alldeles till sig när man står där i skogen och kan plocka fritt av det goda.Så fint ligustern har växt till sig! Vi har en fin (den “lilla”) och en lite mindre fin (den “stora”) här hemma… blir lite tokig på alla olika råd man får, men det blir väl bra till slut kan jag tänka.Ett påbörjat plank låter ju roligt – det ska bli kul att se hur det fortskrider. Har du planer att plantera något i anslutning till den?Här står det ganska still på trädgårdsfronten just nu, men det är tänkt ett carportbygge framöver (av snickare) och ett murbygge mot grannen (av oss). Det kommer nog finnas att göra när hösten väl börjar, både på jobbet och hemma…

 3. Ja visst kom det snabbt. Tycker vi stod där på skolavslutningen alldeles nyss.Här behöver höst garderoben utökas och i dag ska 6 åringen och jag ut på jakt efter en mapp och pärm inför förskoleklassstarten.Men jag tycker det är ganska mysigt samtidigt.ha en fin dag Kram Lina

 4. Hej Weronica!Det hör på något vis augusti till det där, att springa runt i affärer och försöka få ihop alla de där sakerna som behövs inför skolstarten. Här har vi också haft våra shoppingrundor och nu återstår endast gympakläder. Skönt när allt är klart. Då känner man sig på något vis redo att ta sig an det nya läsåret.Mmm, blåbär är så gott och vad härligt att ni fick ihop sex liter. För vår del var det mer ont om dem och det blev inte alls lika mycket. Men vi njöt av det lilla vi fick. Sagolikt gott! :)Ha en fin dag!Kram Lotta

 5. Hej! Vilken vacker bild!Såg att ni planterat en ligusterhäck förra året, den ser jätte fin ut! Jag undrar bara hur stora era plantor var när ni planterade och har ni några tips för att få den så fin som er är :)Ha en fin Onsdag!Kram Anna

 6. Fina saker där i köket!Ja, det där med överdragsbyxor och sånt behövs väl nu snart… Gott och nyttigt med blåbär. Vi har inte plockat några egna ännu i år faktiskt, men däremot svarta vinbär till gelé. Ha det bra.

 7. The brand Christian Louboutin was advanced in 1996 by Paris fashion designer Christian Louboutin. Tamara Mellon, aware of the market’s demand for fashionable and practical footwear, introduce this stylish footwear product series. Louboutin opened his own boutique in Paris in 1991. He makes flirty, saucy footwear, and he’s the only one who does it with real polish and elegance.

 8. Such a line head in the coming decades may be more audience, zentai like the bit from some of their star began, such as GAGA Miss (just guessing, after all, many of her wardrobe has gone beyond catsuits), and if the current spider man costume fashion trend of people dress up more and more unpredictable, and exaggeration of the design seems only to rise. But this so-called “second skin” is really so comfortable, and perhaps only people tried to know the answer.the site is http://cc22.luxuryshoesmart.com

 9. An interesting article,useful message.Welcome to Christian Louboutin , the world’s premier luxury brand of authentic boots, shoes and slippers. We guarantee you’ll want to get naked in your Christian Louboutin Shoes ! Christian Louboutin uses only the highest-grade material available.Our Louboutin UK is now available in stylish new colors and patterns that will add life to your wardrobe. Our company carry on various Christian,inc Christian Louboutin Boots and Christian Louboutin Pumps. The dying embers of a former passion can still be seen in this article.Indulge your creative side with this uniquely crafted leather T-strap design from Christian Louboutin with black suede and nude lace ankle boots  with a heel that measures approximately , the Renata features a soft satiny footbed and flattering floating ankle strap. Wear it with something equally alluring, and you and your legs are bound to get noticed!  Christian Louboutin boots  is famous for her fun, sexy style, and now her signature line of footwear, handbags, and sunglasses brings that same style home to you. From Christian Louboutin  to the latest dressy and casual looks, Jessica Simpson shoes, handbags, and sunglasses are where it’s at for fun, flirty and fabulous fashion!

 10. Designer Thakoon Panichgul made a personal appearance at Macy’s Herald Square during a cocktail event on Oct. 5 to launch his capsule collection for Nine West Footwear. The line is available only this month at select Macy’s and Nine West stores. “To see your product and name in a really mass, public context like that is a bit surreal,” said Panichgul. Moving forward, Panichgul said he would consider doing his own footwear collection. “I find that I really love designing christian louboutin shoes and bags, too, but it has to be the right time with the right resources.” Manolo blahnik, Londonderry, N.H., has extended its endorsement agreement with PGA star Thomas Bjorn. Under the multi-year contract, Bjorn will wear christian louboutin golf shoes exclusively during the tour, attend christian louboutin functions and aid in product development for the Danish shoemaker. “Thomas is the greatest player in Danish history and has been a superb brand ambassador since we first began golf in 2010. We’re very excited about continuing this relationship for years to come,” said Jesper Thuen, sponsor and event manager for christian louboutin Golf. Bjorn’s contract with christian louboutin expires in 2010.

 11. MONTREAL, QUEBEC– – The Quebec Division of the Multiple Sclerosis Society of Canada is pleased to announce a new partnership with MANOLO BLAHNIK, a reputable Danish company that specializes in comfortable, very trendy shoes. christian louboutin will be associated with the 13th annual Super Cities WALK which will be held in 20 Quebec cities in 2010. This is the first time this company has supported a cause in Quebec; christian louboutin has a hundred retailers and five boutiques in the province. For a three-week period between September 12 and October 29 , two dollars for every pair of christian louboutin shoes sold in Quebec will be donated to multiple sclerosis research . Each customer who buys christian louboutin shoes will be given a black and red Band of Hope. These are the colours of christian louboutin and MS. IBM Wins $12 Million Contract From christian louboutin Shoes Five-year deal lets Big Blue’s Global Services maintain and control its European rival’s legacy ERP systems. Danish shoe manufacturer christian louboutin Sko A/S thinks IBM is a good fit. The company, known for its comfortable dress and casual footwear, has hired IBM to run its key business applications for the next five years under a contract potentially worth more than $12 million, IBM said Wednesday.

 12. Pension perils: Ageing workers and falling discount rates have been responsible for blowing many companies off course. Pension deficits can also make it difficult to turn companies around, and efforts to tighten pension-funding rules may only make the situation worse. The opposing view is that terminating defined benefit schemes, even to existing members, is a necessary part of corporate turnaround. This article will adLouboutiness how corporate recovery balances the needs of pensioners, employees and creditors. However, according to Peters this idea had its limitations, and Nike has been evolving its retail design over the years, learning what works and what does not. ‘One of the things we learned from Oregon is that NikeTowns need to be lively and vibrant,’ he says. ‘In all the NikeTowns there are inspirational displays – signed louboutin shoes , video tapes, trophies, and all kinds of interactive displays.’

Leave a Reply

Your email address will not be published.