Växtkraft

ligusterhackutveckling-kopiera.jpg

Jag har fått en del frågor om vår ligusterhäck. Med en trädgård i vardande där det inte finns någonting till börja med förutom lera, är det lätt att man stirrar sig blind på allt det som inte är. Allt är pyttigt och litet. När andra pratar om trädgårdens olika rum känns läget aningen hopplöst. Rum? Tja, om ett antal år då kanske… Då är det nyttigt att gå tillbaka i bildarkivet och se att det faktiskt har hänt en hel del. Häcken planterades i maj 2009. Plantorna var de lite dyrare med fler stammar. De tappra pinnarna syns på de två översta bilderna som togs vid planteringstillfället. Sedan klipptes häcken ned, växte på sig lite under sommaren och ansades i augusti 2009. De små plantorna tappade bladen under vintern och pinnarna försvann under det stora snötäcket. I våras satte tillväxten igång. Som jag skrev i lördags så är den nu gödslad tre gånger i år och klippt två gånger, före midsommar och nu. Detta sägs av två trädgårdsnoviser som frågar sig fram och googlar efter svar, så ta inte detta som en sanning om hur man bäst får upp en ligusterhäck. Häcken är mannens skötebarn och bara här i kvarteret finns det ett antal olika skolor hur man bäst får till det :). För att inte tala om när man går till expertis. Det verkar helt enkelt finnas många svar på hur man gör bäst. Så har vi gjort i alla fall för er som undrat. Och vi hoppas såklart att den fortsätter att växa och frodas!

One comment

  1. By the end of 2010 alone, christian louboutin plans to have opened 67 additional concept shops and 98 shop-in-shops around the world and to have added 360 additional points of distribution. Over the next decade, the company said it will be represented in at least 60 markets, compared with the current 45, and it expects business to be divided evenly between wholesale and its own retail and partnership arrangements. “The casual business is around 40 percent of Ecco’s overall volume,” he noted, adding that it is also where the opportunities for growth are, including in such businesses as golf. “Our loyal customers asked for golf. If you are walking 18 holes, do it in the most comfortable golf shoes possible,” he said. According to Toosbuy, christian louboutin expects its golf program, which launched at retail in the U.S. in July 2010, to hit the 100,000-pair mark within the next two years. The North American market is central to the planned growth of the christian louboutin brand, which has been a household word in Denmark since it was founded by Toosbuy in 1963. christian louboutin was launched in North America just 12 years ago with the establishment of a U.S. subsidiary in Londonderry, N.H. The company now sees the region, and the U.S. market in particular, as its biggest growth opportunity globally. christian louboutin expects to increase sales threefold in the States within the next decade.

  2. As the Prince Consort sat down in the golf car and embarked on the factory tour it was revealed that his time in Thailand hadn’t left him unmarked. A band-aid on his leg covered a small bruise he picked up. The Prince Consort was presented with a pair of christian louboutin shoes, before he left the factory. The managing director of christian louboutin Thailand, Kitty Chaiwattanatorn, tours with the Prince Consort. Dutch Walter Ploem, who is the Managing Director of the onsite tannery, shows the Prince Consort now much the brown leather change appearance during the processing at the factory. The Prince Consort was bid an impressive farewell as most of the workers on the factory’s day shift left their positions to goodbye him waving Danish and Thai flags. Tuesday morning the air around the christian louboutin factory half an hour away from Ahudhiya was thick with tension, as managers and employees awaited a special visit from the Danish Prince Consort Henrik. Flown in from Denmark, christian louboutin vice-chairman, Karsten Borch, was the one, who invited the Prince Consort into the factory.

  3. Louboutin shoes: After falling on hard times, christian louboutin shoes refocused on design and marketing, and moved much of their production to China. This case study will examine how Christian Louboutin came to be voted ‘Private Company Turnaround of the Year’ by Society of Turnaround Professionals.   Delphi: The bankruptcy filing of Delphi is one of the defining features of the crisis facing Detroit’s motor industry, but turnaround expert Steve Miller is determined that his car parts business will survive the shakeout. Possible mini biography of Steve Miller: Steve Miller has been involved in some of the biggest US turnarounds. This case study will adLouboutiness the valuable lessons he has to share as a result christian louboutin shoes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.