Filmtajm

filmtajmaug.jpg

Jag har tittat väldigt lite på TV i sommar. Ett tecken på att det har varit en fin sådan. Nu fick jag dock ett akut sug efter att sitta fast förankrad under en filt och bara titta. Henrik laddar för Scooby Doo och Batman. Jag börjar beta av listan med filmer som jag vill se och som ej blev av på biograf – nu amerikansk romantik och stilfilm med Tom Ford. Henrik siktar på ostkrokar. Jag dukar upp en annan craving från förra sommaren – vaniljglass, hemgjord Lemon Curd och blåbär. Med hopp om en – god – kväll :)!

9 comments

 1. Åhhhh vad gott det låter med glass, lemoncurd och blåbär.Tyvärr saknas curden här så då blir det väl inte riktigt samma sak:(kram Lina

 2. Men åååh!! Denna kombi av två filmer var JUST det som damp ner i min brevlåda igår från lovefilm.se. Du hinner nog se dem före mig, du får gärna recensera ! 😉

 3. Tala gärna om vad du tyckte om filmerna! Jag blir lite nyfiken – om man får. Tittar du och mannen på film tillsammans nånting? Eller vad gör han när du ser film, tittar han på annat då, eller? Eller ratar han din filmsmak? Detta är nåt jag ofta funderar på när jag läser om alla som ser film, och jag tror inte alla män är älskare romantisk-komedi stuket…. Inte min i alla fall, lyckligtvis är hans fru allätare och se gärna en ruskig rysare, action osv. Vilket gör att jag inte alls ofta ser den där feel-good filmen som jag egentligen kanske vill se….. om den är bra dvs!Kram Milla

 4. Lina: Det är SÅ gott. Du får testa en dag när du har citronkräm redo 🙂 Kram

  Karin: Här körde vi Hemmakvällskoncept med tre filmer på en vecka. Jag säger alltid samma sak när vi väl hyr – att jag inte förstår att vi inte gör det oftare. Så kanske bättring nu då. I kväll blev det Colin Firth. Ack så vackert, sorgligt, hoppfyllt och ledsamt på samma gång. Regnet piskade på rutorna här när jag såg den, så det bidrog kanhända till sinnesstämningen. Mycket yta med Fords estetik. Colin Firth är fantastisk, liksom Julianne Moore. Efter denna film tror jag att det blir galant med lite amerikansk feelgood – omväxling förnöjer :).

  Milla: Min man och jag har helt olika filmsmak för det allra mesta. I början av vår relation var det tandagnisslan och det slutade alltid med att vi kom ut ur filmbutiken med en halvmesyr – något som vi båda kunde tänka oss att se, men som ingen av oss egentligen ville se så gärna. Efter ett tag accepterade vi helt enkelt våra olikheter och hyrde olika filmer :). Men just lite typiska feelgoodfilmer gillar maken ibland också och på hans förslag ser vi amerikansk Valentine i morgon. Så ibland händer det 🙂 Kram

 5. Men är det sant så gott det där lät?! Jag har hittat en fin och lenflytande Lemon Curd utan tillsattser whatsoever att handla från hyllan i en gårdsbutik ett par mil bort, men kanske man ändå skulle samla mod till ett eget kok. Tala om att du frestar!! :)Den enda TV-tid jag hållit i sommar är den som utlovar Ernst. Det är skönt att vara TV-fri under en tid, men jag håller med om att suget efter under-filten-mys och godsaker i skål och kopp nu närmar sig. En riktigt bra film skulle sitta fint.Kul att läsa ditt svar till Milla också för oj så man känner igen sig där. :)Kramen

 6. Jeg så Valentines Day nylig og syntes vel den var sånn midt på treet. Hvordan syntes du Tom Ford filmen var? Vi har den på bredbandet så jeg har lurt litt på å leie den, men vil gjerne høre først :)Ha en fin dag!

 7. Votre article m’a donné beaucoup d’inspiration. Merci beaucoup! Bonnes nouvelles! Allez-vous faire des folies sur une paire de christian louboutin  cette saison ? Ces chaussures sont un grand option. Les chaussures de Christian sont très sexy et féminines. En ce moment, vous pouvez pré-commander les bottes christian louboutin  . Elles ont aussi une autre plissée à chaussures christian louboutin  – cette fois une paire de chaussures plates. Consultez les skimmers escarpins christian louboutin  turban. J’aime le nœud sur les bouts ouverts. Comme les sandales et bottes Christian Louboutin, ce sont aussi disponibles en pré-commande. Peut-être, vous aussi!

 8. Hej Weronica!Jag hoppas att ni fick en riktigt mysig filmkväll? 🙂 Just de två filmerna har jag också tänkt mig här under hösten. Verkar vara väldigt bra båda två. På helt olika sätt. Sommartid blir det inte lika mycket tv men Ernst och brittiska deckare har fått oss till tv-soffan oavsett väder denna sommar. ;)Ha en riktigt fin helg! :)Kram Lotta

 9. Fiat: After pulling off a series of coups in the last year, Sergio Marchionne, chief executive of Fiat, has ensured the car group’s immediate survival and its first quarterly trading profit in more than four years. This case study will look at how his 2010 forecast expects that he will be cash-generative, profitable and building 1.8m cars, and how this forecast would have been unimaginable two-years ago louboutin shoes.
  United Airlines: The emergence of United Airlines from Chapter 11 has unnerved rival airlines. This case study will examine whether this was a successful turnaround or unfair competition, or both.

Leave a Reply

Your email address will not be published.