Fredagsstämning

bloggbildsolrosor.jpg

Det är sensommar sådär på riktigt när man kan köpa blommor av en lokal snittblomodlare på torget. Det finns exempelvis astrar, ringblommor, gladiolius, liljor, solrosor, dahlior – allsköns färgprakt. I dag blev det pigga solrosor och vackra dahlior. Innan dess blev det en inköpsrunda på staden i en klibbig värme som drog in här. Nu är i alla fall gympautrustningen fixad inför måndagens skolstart. Att ta steget till att prova vinterjackor i dag kändes faktiskt alldeles för långt :).

bloggbilddalior.jpgJag önskar er alla en riktigt fin helg!

signature

11 comments

  1. Vad roligt det var att ses i dag:) Ja de där rackarna fick såklart följa med mig hem med i dag, rosa och lila blev mina färger:) Här blev det inga skor men väl lite skolstarts kläder:)Hoppas vi ses snart igen:) Och ha en fin helg!! Kram M

  2. Ja, nu är det nästan höst igen! Östgötaslätten i morgonljus, man kunde tro att det var en morgon i oktober. Och äntligen kan man köpa blommorna på torget! Nu säger det bara poff, så är snart julen här (men det ska man väl egentligen inte erkänna att man tänker, eller?!)

  3. Today, scarlet soles shoes became a symbol of ultimate luxury, which has attracted many imitators, including both low-cost fashion brand, but also some of the best brands. Barneys creative director Simon Doonan department stores in the acceptance of “WWD” magazine commented: christian louboutin ‘s shoes as the new town to the circus, as a kind of Louboutinug can not be replaced. “Christian Louboutin worked Mr. Charles Jourdan, Maud Frizon, Chanel, Yves Saint Laurent and Roger Vivier old luxury brands such as design work done, Christian Louboutin Paris nightlife inspired by Mr. and The Palace and the Paris Folies Bergères such legendary nightclub dancer .

  4. Nydelig! Jeg stod opp i dag og tenkte, søndag hm… jeg har lyst til å kjøpe en potteplante å ha på bordet ute nå. Kjempefint bilde

  5. Du tar så fine bilder! Alltid inspirerende å kikke inn på bloggen din. Hvor er bokhyllen fra som synes til høyre i bildet?

    Titi: Tusen tack för fina ord! Det är en Pilasterhylla i ek som syns på bilden./Weronica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *