Inspirationskick

stockholmsshopping1.jpg

Dagen har tillbringats i huvudstaden för rent nöjes skull samt för inhämtande av inspiration inför hösten. Några kassar med fint innehåll fick följa med hem också. När jag har kastat mig klart i soffan, så må jag återkomma – med kraft framåt :)!

10 comments

  1. Åhhhhh! Vilka fina kassar. Är spänd på att veta vilket trevligt innehåll du fyllt dem med! Hoppas att du inte blev allt för blöt i huvudstadens tidvisa tisdagsregn. Zetas är underbart – inte alls långt från mig.

  2. Vad härligt. Vi besökte underbara Zetas i somras – äntligen!Höstkänslan börjar komma smygande.Lyllo dej som har så nära till Stockholm.

  3. Vad roligt att se dig på våran planhalva. Zetas är vårt “mötesrum” och lunchsal på familjesmycken, ligger inte långt från oss. Där vi går runt och pratar nya prototyper, planerar nya kampanjer etc. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.