Höstgarderob: Kamel

modecollage26aug1-kopiera.jpg

Det var ett tag sedan vi såg den klassiska beiga kappan i sådant fokus som den är just precis nu. H&M har precis fått in en fin variant. I går fick jag hem min trenchcoat som jag skrev om förra veckan. Den satt riktigt snyggt på och tyget kändes bra. Jag vet inte om det bara var ett måndagsex som jag fick, men fejklädret kändes bubbligt och på gränsen till uppnött redan på några ställen. Så tyvärr ingen trench för mig. Man kanske skulle satsa på denna kappa istället?  Ovan syns även jeans från Wera/Åhléns, kofta från Kappahl, klassiska Primeboots i lite högre modell samt väska från Swedish Hasbeens. Höstsnyggt!

signature

17 comments

  1. Den svartvita koftan var ju hur snygg som helst!

    Ylva: Eller hur? Den har lite Dagmar-vibbar tycker jag, men till ett betydligt humanare pris då. Akryl får man ta, dock med bomullsblandning i detta fall. Fin är den! /W

  2. Ida: Min med :)Sarah: Ja, inte skulle jag ha något emot om några kom min väg :)Gabriella: Kappan är en torsdagsnyhet hos H&M. Den kostar 799 :- och i posten i dag fick jag en rabattkod med 25 % 8876 så då krymper priset ytterligare. Vi får se om jag slår till. Fin på bild är den!

  3. Ja tack till rubbet! Synd att stövlarna var så dyra.(Vad är det som händer… är det månne en liten energikick av rundan? Vilket som, du hade så många trevliga inlägg som jag bara behövde kommentera alla 😀 )

  4. Härligt collage med mycket fint! Koftan kom hem med mig i förra veckan och jag vet redan att den kommer att vara höstens och vinterns favorit! Jag är en “koftoman”.

  5. Älskar stövlarna! Provade dem hos Tintin-Style MEN de var för höga för mig:-( Eller snarare att jag har för korta underben i förhållande till sko-storlek. Köpte istället ett par liknande hos Vagabond, som dessutom bara kostade 1500!

  6. Weronica, härligt att du är tillbaka med dina fina collage. Jag har saknat dem!Mera sånt! Jag blir så inspirerad!

  7. Jag köpte kapp-ahl koftan tidigt i våras , fast min är vit/marin och jag har fått sååå mycket komplimanger för den. Ser inte alls “Kappahlig) ut….jätteskön också:)

  8. Schnyggt! Jag börjar känna mig i fas nu, ser åt de längre byxorna i garderoben och förstår att jag snart måste ta på mig mer än bara en kofta när jag går ut. Jag städade i skorförrådet igår och lyfte i mina svarta långskaftade HP som jag köpt med inspiration av dig. De har hållit sig fina, ska bara lämna in dem till skomakaren för upppiffning, men ett kompliment kan jag nog tänkas behöva. Vet du varför Ellos inte tagit in några nya “hundvalpsstövlar”? Inte ännu i alla fall. Nu återstår bara att skicka en varm och hjärlig kram över blogglinan från mig till dig – Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *