Må bra: Inför hösten

ifeelpretty-kopiera.jpg

Så var står min satsning på må bra inför hösten? Tackar som frågar, det knallar och går. Jag sträcker på mig efter att ha genomfört min målsättning om att träna under Gotlandssemestern. Jag hade ett riktigt flow där vilket jag lever lite på fortfarande. Sedan blev det lite kollektiv snörvel i familjen, innan jag kom igång igen i skogen här hemma.

34mabra1-kopiera.jpg

Förra veckan kom jag in i det där flytet igen. Jag har tidigare sagt att för mig har det varit svårt att skapa träningsvilja med hjälp av nya snygga träningskläder. Nu när jag är igång ordentligt, så fungerar faktiskt den mer materiella sporren. Jag kände mig urtjusig och på toppen av världen i nya träningskläder :). Och det är en stor vinst med att faktiskt komma ut. Man får en annan kroppskännedom och känner sig tacksam över vad man är mäktig till. Strunt samma ur andra aspekter – det är vad som känns därinne som räknas. Vi är alla vackra på våra sätt. Så vad händer i denna idyll? En bröstmuskelinflammation. Tjena? Jag? På min träningsnivå? Nåväl, nu smörjer jag och vilar mig i form ett tag. Sedan är det skogen igen :)!

 

I skogen är det tyst, men innan och efter peppar jag med musik. Sist av alla har jag med den nya datorn blivit med Spotify. Bättre sent än aldrig, eller något i den stilen. Den första är ju genial, så nu längtar jag till nummer 2 som kommer 6 september. Cool är hon, bästa Robyn.

4 comments

  1. Robyns nya body talk pt. 2 är grym, grym, grym!!:) “Indestructible” är så fin att man gråter lite….

    Martina: Jamen, på gamla hederliga Youtube ligger ju alla spåren ja. Tack för tipset på din blogg. Nu har jag lyssnat. Ack, grym är bara förnamnet ja :). /W

  2. Tack för påminnelsen!Idag studiedag och vi har lyxat med att vara hemma båda två föräldrarna. Fin sensommardag efter ett par dagar av storm och regn. Vad väntar jag på egentligen? Nämen se där, ett “må-bra”-inlägg från Weronica. Och jag blev påmind. Äsch vad sjutton, man kanske ska ge det en chans igen. Även om det är typ 6 veckor sedan sist. Och yes, nu är varvet avklarat! Det var allt annat än vackert. Något att helst glömma. Men nu ett tag efter börjar den välmående känslan ta över. Jag hoppas jag lyckas bita mig fast vid den så jag fixar att mobilisera till en ny runda i slutet på veckan.Du har verkligen lyckats med din satsning! Superbra jobbat! Attans med inflammationen, hoppas den läker snabbare än snabbast. Surt med motgångar mitt i när det går bra. Men du har ju lyckats så bra att komma igen förut efter ofrivilliga pauser så det fixar du såklart sen!

  3. Kul! Jag har också kommit igång med jogging/löpning nu på hösten och det känns så skönt. Man mår verkligen bra av att röra på sig. Och visst är det roligt med nya träningskläder då och då 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.