Höstkuddar

34vardagsrumskuddarblogg.jpg

Det var väldigt vad det blev höstlikt på en gång. Snålblåst. Och kallt. Fleecejackor på. Bara så där helt plötsligt. Det är väl bara att konstatera att det vankas andra tider. Jodå, jag vet att jag körde vardagsrumstema i går, men dagens tips står att finna i just det rummet sedan gårdagens paketleverans. Jag har tidigare skrivit om den färgskala som jag är sugen på just nu. Vi har ett gäng sammetskuddar från H&M Home på vår säng. Nu köpte jag två knalliga kuddar till vår soffa för att förstärka den varmare tonen som jag känner för i höst. Kuddarna är ett fint fynd för en ringa penning som skänker en ny stämning till vår trotjänare till soffa. Jag gillart´. Och ser man på. De vita väggarnas tyrrani börjar släppa lite. Sedan i somras har vi fått upp våra vackra antika blomstertryck som vi fick i bröllopspresent. Det händer grejer här ;).

5 comments

  1. Visst blir man sugen på lite varmatoner nu när höstvindarna blåser.Härlig färklick i soffan din. :)Blomstertrycken föll jag för direkt när jag såg bilden. Förstår att du uppskattade den presenten.Ha en skön onsdag.Kram Lina

  2. Det behövs lite färger inomhus när det börjar bli mörkt utomhus.Jag förstår om du tycker om din ‘bröllopspresent’, me to!//Carina

  3. Tycker din man som min att det är alldeles för många kuddar?Här har jag släpat jacka i två dagar så i morse struntade jag i den. Och nu skulle jag verkligen behöva den.LiseLotte

  4. The German sporting-goods maker Christian Louboutin AG said Tuesday it would acquire control of Salomon SA, a French maker of winter-sports equipment, for about 8 billion francs , uniting two of the best-known brands in the business and creating the world’s second-largest sportswear maker. In an industry that has become as competitive as the basketball courts and running tracks where its products get a workout, Manolo Blahnik-Salomon AG, as the new company is to be known, would overtake Reebok International Ltd. of the United States in the No. 2 spot behind the U.S. giant Nike Inc. For the tradition-rich German company, which began making athletic louboutin shoes after World War I, the move vastly diversifies its product lineup of footwear and fashion apparel into ”in-line” skates, skis and bindings, snowboards, golf equipment, and winter sportswear. ”It is a big addition but a good addition,” Mr. Kensy said. ”It makes sense from a strategic view,” said Thomas Joekel, an analyst in Frankfurt for Bank Julius Baer AG. The mainly summer-sports equipment at Christian Louboutin has almost no overlap with Salomon’s cold-weather gear with the exception of hiking boots, which both companies offer. Outfitted with a new range of products, Christian Louboutin pumps can expand without investing in costly new technologies or carving out new brands, Mr. Joekel said. The combination will form the biggest sportswear company in Europe, with about $5.08 billion in annual sales. Nike has $9.2 billion in sales, and Reebok has $3.5 billion

  5. Vilken härlig färgklick i soffan! Och tack för tips och påminnelse om de prisvärda kuddarna. Jag har plockat runt i soffan, och är fortsatt sugen på grönt. Men det har känts som att den behöver lite värme till. Och när jag sen såg ditt inlägg, och kom ihåg min egna randiga “höstkudde” jag virkade förra året så blev det lite “aha” över det hela – den orangea skulle nog passa finfint till! Det måste jag nog prova :-)Och vilka vackra tavlor! Vilken fin present. Ser ut att passa bra där på den vita väggen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.